Kızlar çok kötü hissediyorum :(((

Bir sürü müşterime keratin bakım yaptım hiç bir şey olmadı.Sana da olacağını sanmıyorum.Ama madem böyle takinlisin araştırmadan bir şey yapma

Toplumcak böyle bi sorunumuz var.

Üreme sistemimize bir zarar gelecek obsesyonu ile geldik dünyaya resmen..
Mesela ayni durumda ben saçlarım dökülür mü diye endişe ederim.

Ne bileyim kulağım gözüm aklima gelir. Ayağımın serçe parmağı da gelir. Ama rahimim gelmez yani

Ben hiç böyle şeyler yaptırmam zararlı diye ama bir sürü yaptıran var . Ayrıca çocukla ilgili dediğiniz sadece hamile iken geçerli .

Neden dumanlar çıktı ben onu anlamadım sadece ? Açma işlemi de mi yapildi ?

Ben de yaptirdim ama bir daha yaptirmam cigerlerim mahvoldu hissettim cunku.
bu kadar panik olmaniza gerek yok cogu kuafor yapiyor zaten zararli olsa da.madem yaptirdiniz saliya kadar yikamayin sonrasinda bir daha yaptirmazsiniz olur biter.
Kesinlikle ben de hissettim bunu hatta bayılacak gibi oldum. Sonra araştırıp bu bilgileri okuyunca dünya başıma yıkıldı ((

iki dakika blogger olayım dedim yine kıyamet kopmuş canım,ahahahahahah

bakıyorum canım boleynim

Teşekkür ederim bilgilendirici mesajınız için. Bana yaparlarken çok duman çıktı ve genzim çok yandı bu tür olanlarda aşırı yüksek oranda formaldehit vardır diye yazıyor bazı forumlarda. Siz yaptırdığınızda da bu şekilde oluyor muydu? Ve yine forumlarda yazıyor: saç sıcak suyla her yıkandığında tepkime oluyor ve zehirli gaz açığa çıkıyor diye. O kadar panik oldum ki.

Evet biraz takıntılı biriyim.
Bence fazla takıntısısınız şöyle bir konularınıza bakınca üzüldüm size bende eskiden bu tür şeylerle savaştım tedavi olmanızı öneririm çünkü böyle hayat insana zehir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…