- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 37
-
- Konu Sahibi ferayfusun87
Bir kere yaptırmadan hiç bir şey olmaz neden korkuttun kendini bu kadar. Hele hele ileriyi ya da ileriki süreçteki gebeliği etkileyen hiç bişey olmaz. İnternette her yazılama inanmamak lazım.Kızlar iyi akşamlar öncelikle. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin lütfen çok kötüyüm ağlamamı durduramıyorum. Ben kuaföre gitmiştim ve kuaför beni manipüle etti, benim de basiretim mi bağlandı nedir hayır diyemedim. Keratin bakımı yaptı saçıma. Yaparken dumanlar çıktı genzim yandı. Sonra ben araştırdım ki bu sağlığa son derece zararlı bir işlemmiş. Keratin içinde formaldehit maddesi varmış bu aşırı zararlı kanserojen bir maddeymiş. Eski Mısır'da mumyalama işleminde bu madde kullanılırmış. Asla deriye temas ettirmemek gerekiyormuş. Kızlar çok kötüyüm salaklık yaptım ben çok çok kötüyüm napayım ben? Burda doktor varsa lütfen yazabilir mi doktora gitsem bir tedavisi var mı çıkarır mı bu maddeyi saç derimden? Bana saçını Salıya kadar yıkama dedi ama yıkayayım mı? İnternette saçı sıcak suyla yıkayınca zehirli gaz açığa çıkar yazıyor evde aileme zararı olur mu ? Saçımı soğuk suyla mı yıkamalıyım? Şu an bekarım ama ilerde yuva kursam ve anne olmak istesem bebeği etkiler mi? Nolur bana yardım edin nolur
Valla ben de çok şaşırdımYaptıran çok kişi var kız, bir şey olmaz o madde zamanla uçar gider. O kadar kanserojen bir şeyi kullanmaya nasıl izin veriliyor ki yanlış biliyor olmayasın
Aaa bebegi etkiler kesin ama sizin bu panik halinizKızlar iyi akşamlar öncelikle. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin lütfen çok kötüyüm ağlamamı durduramıyorum. Ben kuaföre gitmiştim ve kuaför beni manipüle etti, benim de basiretim mi bağlandı nedir hayır diyemedim. Keratin bakımı yaptı saçıma. Yaparken dumanlar çıktı genzim yandı. Sonra ben araştırdım ki bu sağlığa son derece zararlı bir işlemmiş. Keratin içinde formaldehit maddesi varmış bu aşırı zararlı kanserojen bir maddeymiş. Eski Mısır'da mumyalama işleminde bu madde kullanılırmış. Asla deriye temas ettirmemek gerekiyormuş. Kızlar çok kötüyüm salaklık yaptım ben çok çok kötüyüm napayım ben? Burda doktor varsa lütfen yazabilir mi doktora gitsem bir tedavisi var mı çıkarır mı bu maddeyi saç derimden? Bana saçını Salıya kadar yıkama dedi ama yıkayayım mı? İnternette saçı sıcak suyla yıkayınca zehirli gaz açığa çıkar yazıyor evde aileme zararı olur mu ? Saçımı soğuk suyla mı yıkamalıyım? Şu an bekarım ama ilerde yuva kursam ve anne olmak istesem bebeği etkiler mi? Nolur bana yardım edin nolur
Ahahah koşun doktora asitle yıkasınlar saçları anca arınırsınız.Kızlar iyi akşamlar öncelikle. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin lütfen çok kötüyüm ağlamamı durduramıyorum. Ben kuaföre gitmiştim ve kuaför beni manipüle etti, benim de basiretim mi bağlandı nedir hayır diyemedim. Keratin bakımı yaptı saçıma. Yaparken dumanlar çıktı genzim yandı. Sonra ben araştırdım ki bu sağlığa son derece zararlı bir işlemmiş. Keratin içinde formaldehit maddesi varmış bu aşırı zararlı kanserojen bir maddeymiş. Eski Mısır'da mumyalama işleminde bu madde kullanılırmış. Asla deriye temas ettirmemek gerekiyormuş. Kızlar çok kötüyüm salaklık yaptım ben çok çok kötüyüm napayım ben? Burda doktor varsa lütfen yazabilir mi doktora gitsem bir tedavisi var mı çıkarır mı bu maddeyi saç derimden? Bana saçını Salıya kadar yıkama dedi ama yıkayayım mı? İnternette saçı sıcak suyla yıkayınca zehirli gaz açığa çıkar yazıyor evde aileme zararı olur mu ? Saçımı soğuk suyla mı yıkamalıyım? Şu an bekarım ama ilerde yuva kursam ve anne olmak istesem bebeği etkiler mi? Nolur bana yardım edin nolur
İnternette araştırırsanız göreceksiniz son derece zararlı madde olduğu yazıyor yaptırmayın deniyor birçok mecrada.Sok oldum trollsundur umarım
Okb ya da kaygı bozukluğu var mı sizde ? Normal değil bu kadar takmanız ondan sordum. Saçınızı normal şampuanla yıkarsanız iki yıkamada etkisi giderKızlar iyi akşamlar öncelikle. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin lütfen çok kötüyüm ağlamamı durduramıyorum. Ben kuaföre gitmiştim ve kuaför beni manipüle etti, benim de basiretim mi bağlandı nedir hayır diyemedim. Keratin bakımı yaptı saçıma. Yaparken dumanlar çıktı genzim yandı. Sonra ben araştırdım ki bu sağlığa son derece zararlı bir işlemmiş. Keratin içinde formaldehit maddesi varmış bu aşırı zararlı kanserojen bir maddeymiş. Eski Mısır'da mumyalama işleminde bu madde kullanılırmış. Asla deriye temas ettirmemek gerekiyormuş. Kızlar çok kötüyüm salaklık yaptım ben çok çok kötüyüm napayım ben? Burda doktor varsa lütfen yazabilir mi doktora gitsem bir tedavisi var mı çıkarır mı bu maddeyi saç derimden? Bana saçını Salıya kadar yıkama dedi ama yıkayayım mı? İnternette saçı sıcak suyla yıkayınca zehirli gaz açığa çıkar yazıyor evde aileme zararı olur mu ? Saçımı soğuk suyla mı yıkamalıyım? Şu an bekarım ama ilerde yuva kursam ve anne olmak istesem bebeği etkiler mi? Nolur bana yardım edin nolur
Dogru aslinda icinde formaldehit var ve solumamak gerekiyor ama 1 sefer kullanmada uzun vadeli zarari olmaz tahminimYaptıran çok kişi var kız, bir şey olmaz o madde zamanla uçar gider. O kadar kanserojen bir şeyi kullanmaya nasıl izin veriliyor ki yanlış biliyor olmayasın
Hangi bebeği?Aaa bebegi etkiler kesin ama sizin bu panik haliniz
Formaldehit içermeyenleri de var.Dogru aslinda icinde formaldehit var ve solumamak gerekiyor ama 1 sefer kullanmada uzun vadeli zarari olmaz tahminim
Evet biraz takıntılı biriyim.Okb ya da kaygı bozukluğu var mı sizde ? Normal değil bu kadar takmanız ondan sordum. Saçınızı normal şampuanla yıkarsanız iki yıkamada etkisi gider