hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar, vakit ayırıp yazmışsınız. dün ilk günün verdiği şaşkınlıkla çok karamsardım ama şimdi o kadar da berbat değil diye düşünüyorum. uzar yani sonuçta, uzadıkça da o yerleri aldırıp 1 yıl sürmeden kurtulurum diye düşünüyorum. zaten saçlarım çok çabuk uzadığı için bir dönem bu boyda sabit tutar kurtulurum o kötü yerlerden. sonra da daha dikkatli olurum. bi arkadaşımız kazıtmış saçını onu falan gördüm o kadar tatlıymış ki o haliyle bile benim de neşem yerine geldi biraz, kendim yaptım sonuçlarını da çekicem işin garip tarafı bu yüzden kestirdiğimi bilmeyenler bile böyle kısa daha çok yakıştığını falan söylediler hep, moral olsun diye mi bilmiyorum ama beğenmeyen 1 kişi çıktı o da babam :)
sashamia, eda_deu brezilya fönünü o keratin için demiştim, düzleştirme olmadan düşünmüştüm ben de ama yazmamışım heralde onu. yine siteden bi arkadaşımızın herkese tavsiye ettiği ve kullananın çok olduğu selective marka keratinli kremden sipariş vericem. tek başına keratin nası uygulanır bir zararı var mı bilmiyorum, duman fln çıkıyomuş zehirli falan mı acaba...düzleştirme olmadan da ısı tutmak gerekir mi keratine onları öğrenip ona göre denerim onu da
dün 1-2 saatte bütün başlıkları okudum nerdeyse
mavikuş, canım şu an saçımda hindistan cevizi var hatta dün sürüp yattım :) yarıyor yumuşatıyor ama o zaman bu kadar değildi, toparlamıştı biraz. dün gece de marka vermemin sakıncası olur mu bilmiyorum burdan okuyup argan yağı ve shea yağı sipariş verdim doa'dan. ama benimki gibi dönülemez bi durum yoksa çok güzel sonuçlar alabilrsiniz hindistiancevizi ve sheadan.
esmeralisa, kuaförde ne zaman bakım yaptırdıysam saç derim garipleşti soyulup kabuk bağladı, fındık büyüklüğünde su topladı hep neden bilmiyorum ... ama evde kendim yapıcam artık bi şekilde :) dün eve yakın diye mehmet tatlıya gittim, kerastase'nin yeşil çimento serisinden verdi ısrarla ama internetten de baktım nasılmış diye resmen toksik. ondan emin olamadım açıkçası kullanıp kullanmamak açısından.
dokuzcanlikedi, canım denemeleri yaptım evde zaten, öyle gezicem baya bi :) dün çok kötüydüm de bugün baktım kısa saçlı o kadar da iğrenç değilim :/ bi kaç kuaföre de sordum ama hepsi kendi elindeki ürünleri satmaya çalıştılar. kimisi 1 ay bekle üstünü boyarız dedi kimisi o riski alamam falan dedi. üstteki boya amonyaksızdı, belki akar diye düşünüyorum kendiliğinden sanmıyorum ama