Kızlar saçlarım bayadır bakır ve turuncu bazen de çilek sarısı arasında gidip geldi. upuzun saçlarım vardı, ve herkes kendi rengi sanıyordu herhangi bi yıpranma olmadı ilk başlarda. yazın çalıştığım yere gelen irlandalılar bile doğal rengim sanmışlardı çünkü hiç yıpranık durmuyordu. daha sonra biraz koyulaştırmak istedim sevmedim ve açıcı sürdüm ve bu açma işlemini kısa aralıklarla defalarca yaptım :2: değişik boyaları üst üste denedim, beğenmeyince zaten yıpranmıyo saçım diyerek aynı gün içinde 3 kere boyadığım ve açtığım oldu en sonunda da aniden diplerden 6 cm sonrası bi 25 cm kadar yandı, keçeleşti hamur gibi oldu ve kopmaya başladı. ben de gidip göğüs altıma kadar kestirdim, daha sonra yine koyulaştırmak istedim ve bir salaklık edip kızıl kahveye boyadım iğrenç olduğu gibi saçımın yıpranmış yerleri boya tutmadı 2 renk oldu. dayanamadım gidip sabah kestirdim şu an saçlarım hayatımda ilk kez bu kadar kısa, çenemden biraz daha uzun. depresyondayım diyebilirim, aynaya bakmak istemiyorum. üstelik kafamda o iğrenç kızıl kahve var şu anda.
ne yapsam da şu saçlarımı düzeltsem, brezilya fönü işe yarar mı? boya tutması için ne yapabilirm? üstelik üst taraftaki rengi de hiç sevmdiğim ve alt taraf da soluk bi turuncuda sabitlendiği için üstü de açmam gerek. dışarı çıkmak, okula gitmek istemiyorum nolur biri bana yardım etsin.
saçınıza bakım yapın ve açmayın çok yoksa benim gibi kısacık yapmak zorunda kalırsınız nolur dikkat edin saçlarınıza kızlar (
ne yapsam da şu saçlarımı düzeltsem, brezilya fönü işe yarar mı? boya tutması için ne yapabilirm? üstelik üst taraftaki rengi de hiç sevmdiğim ve alt taraf da soluk bi turuncuda sabitlendiği için üstü de açmam gerek. dışarı çıkmak, okula gitmek istemiyorum nolur biri bana yardım etsin.
saçınıza bakım yapın ve açmayın çok yoksa benim gibi kısacık yapmak zorunda kalırsınız nolur dikkat edin saçlarınıza kızlar (
Son düzenleme: