KIZLAR ÇOK KORKUYORUMMM

ecelinam

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
22
2
8
33
arkadaşlar ben ayın 9.nda adet oldum 4 gün sürdü bitti dün yani ayın 25 inde kahverengi lekelenmeler oldu aynı ayın içinde ne olur yorumlarınızı benden esirgemeyin hastaneye gitmelimiyim??

Aynısı bendede oldu. Temmuz ayında oldu birde bu ay oldu.Temmuz Ağustos Ayında doktora gittim Menapoz başlangıcı olabilir dediler.Ağustos ayında olmadı .Bu ay gene oldu.Salı gününe randevu aldım Bende korkuyorum.Bekar olunca doktorlara pek birşey demiyor.İnş. sende de bendede yoktur bir sey

Bende kasık agrisida oldu goguslerim hassaslasti agriyordu bi baktim ayni ayin icinde bide kahverenfi lekelenme oldu ama az baska olmadi hic anlamadim

Öncelikle geçmiş olsun Aynı durumu ben de yaşıyorum.Siz sonuç alabildiniz mi?

Çok teşekkür ederim.Ben 5 Eylül'de regl olmuştum.23 Eylül'de tekrar kanama başladı.Hala devam ediyor Beta hcg bakıldı 1,20 çıktı.Ultrason ile bakıldı herşey normal kist falan da yok.Doktor hormon testi istedi.Tiroid de yapabiliyormuş böyle ara kanamayı.Henüz yaptırmadım hormon testi.İlk kez oldu çünkü.Beklenen adet tarihime 2 gün var.Gebelik belirtisi ise diye bekliyorum bi iki gün daha

Gecmis olsun canim senin ki adet olarak olmusa ama benim ki adet degil ben ilk defa boyle bi duruma karsilasiyorum ben bu y 9 n adet oldum ve bu yın 25 nda kasık agrisi ve gogus agrisiyla birlikte kahverengi leke oldu az miktar goguslerim hassas ve cok agriyor kasiklarimda kasilma var.

Benim regl başlangıcından 18 gün sonra oldu kanama 7 gün oldu artarak devam ediyor.Kramp oldu biraz.Göğüslerim benim de çok ağrıyor ve şişti.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Ben bugün gideceğim hormon tahlili vermeye.Beklemeye koktum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Kendine iyi bak

Hormon tahlilim yarına kaldı.Bugün ultrasonla bakıldı tekrar.Kist varmış o patlamış ve sıvı birikintisi oluşmuş.Kanama ondan kaynaklanmış

Dün gittim doktora nedensiz diyor ilaç verdi 3 ay içecem.kötü birsey olduğumu sanmıyorum dedi.ama parça alamıyor tabi.hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…