kızlar çok korktum yardım edin :(

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
cinsel ilişki sırasında biraz kan geldi. kızlık zarı bozulması değil adet döneminde de değilim. daha önce hiç böyle olmamıştı birazda karın ağrısı çekiyorum. neden olabilir bu fikri olan var mı :26:

Yumurtlama nedeniyle hafif kanlı akıntı görmüş olabilirsin veya yeterince ıslanmadığın için sürtünme sırasında tahriş olmuş cildinde hafif bir kanama olmuş olabilir. Hemen telaşlanma, biraz kan geldi derken kast ettiğin nedir ve son adet döneminin ilk gününün üstünden kaç gün geçti?

çarşafta 3,4 damla kan geldi ilişki sırasında. yarın adetim biteli bir hafta oluyor. internetten araştırdım kansere varana kadar bir sürü şey yazmışlar o yüzden panik yaptım :26:

çarşafta 3,4 damla kan geldi ilişki sırasında. yarın adetim biteli bir hafta oluyor. internetten araştırdım kansere varana kadar bir sürü şey yazmışlar o yüzden panik yaptım :26:

nete fazla takma kafayı başagrısını bile nelere nelere baglıyo..

ay yok yok, öyle o kadar ciddi bir şey olmaz, korkma sakın. Benim kişisel tahminim daha önceden var olan bir miyomun ilişki sırasında zedelenip kanama yapmış olmasıdır. Korkacak bir şey yok, git doktora bir muayene ol, hem zaten muayene olmak lazım öyle ara sıra.

Doktora gidip muayene olmanı ve smear yaptırmanı öneririm. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…