Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar çok kararsızım yardımmm...

alice_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
10
0
36
Ankara

arkadaşlar 1. ve 2. resimdeki renk arasında bişi benim doğal saç rengim daha önce hiç boyamadım ama artık çok sıkıldım değişiklik istiyorum biraz daha koyu bi renk istiyorum beyaz tenlı ela gözlüyüm sizce 3.resimdeki gibi kışkırtıcı kahvemi yoksa 4deki gibi koyu kahveyemi boyamalıyım

Her konuya karamel yapmayında ne renk yaparsanız yapın dedim psikopat gibi, hatta yine diyorum dur kopyala yapıştır yapıyım
1."Kızlar yanlış anlamayın muhalefet olduğumdan değil ama karamel kireç gibi bembeyaz olanlar dışında kimseye gitmiyo bence, boğuyo. Ve de herkeste de var. Psikopatmıyım neyim kaç konuya karamel yapmayın dedim "
2."Karamel ve tonları yaptırmayında ne yaparsanız yapın bence... Ekşi sözlüğe ituye karamel saç rengi yazın bi bakın.. Ya onca güzel renk var.. Karamel insanı acayip boğuyo ve şu sıra herkes karamel yani...Tabi bu benim görüşüm.. İnş. seçtiğiniz renkten memnun olursunuz.. "

kızlar bi fikri olan yok mu hiç.

Ha bi de bunu kopyala yapıştır yapcaktım unutmuşum
3. "Karamel rengi boyatmayın da ne renk boyatırsanınz boyatın bence.. Kireç gibi beyaz bi teniniz yoksa kimseye yakışmıyo bu renk ama herkeste de bu renk var, aynı fabrikadan çıkmış gibi geziyo herkes malesef..Arkadaşlarım karamele boyatıp sorduğunda yok olmamış da diyemiyorum vicdan azabı çekiyorum sonra, oh burda dedim rahatladım Ekşi sözlüğe itu sözlüğe falan girin bi bakın karamel renk millet bıkmış.. Saç açık olcaksa platin sarısı olur bilemedin kahve olur kırmızı olur, siyah olur ne bilim hadi mavi olur ama karamel çoğu kişiye yakışmıyor.. Ben siyaha boyatıyorum , tavsiye ederim insanın yüzünü ortaya çıkarıyo.. Ama hangi renk olursa olsun, karameli tavsiye etmiyorum.."

arkadaşlardanda karamel yap diyen cok oldu banada katılıyorum herkez karamel son günlerde :) ama yok hiç o renk düşünmüyorum

arkadaşlardanda karamel yap diyen cok oldu banada katılıyorum herkez karamel son günlerde :) ama yok hiç o renk düşünmüyorum

Hıh iyi iyi kafayı bozdum karamelle Ülkemin kızları çirkin olmasın istiyorum tek amacım bu Görsel açıdan biraz takıntılıyım ben, görsellik mükemmel olcak..Doğallık yanlısıyım ve estetiğe sıcak bakmıyorum ama illede doğal güzellik, karamel renkli biri gördümmü kafamın tası atıyo, hele bi de üstüne brozlaşmışsa gözüm görmesin Bronz tenli kızlar Kim Kardaşyana baksın, çağlayı geçsinler kız kendini mahvetti..Nese yeni renk saçını mutlu mutlu kullanırsın inş

aman kolestonla boyama da neyle boyarsan boya. çünkü kolestona boyarsan saçın simmsiyah çıkar ve akmak bilmez. bence koyu kahveye de değil, açık kahveye boya. çünkü illa kutudakinden 1-2 ton koyu çıkar boyalar...hele koleston çok daha koyu olur...aslında bence hiç boyamasan daha iyi çünkü saç rengini koyulaştırma, geri dönüşü zor. doğal rengin gayet güzelmiş işte...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…