kızlar çok endişeliyim ne olur normal birşey olduğunu söyleyin

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
sabah ikili tarama için hastaneyee gittim bugün itibariyle 11+1 haftalığım doktor bebeğin ultrasonda 10 hafta göründüğünü söyledi normal mi sizce endişeleniyorum da

sabah ikili tarama için hastaneyee gittim bugün itibariyle 11+1 haftalığım doktor bebeğin ultrasonda 10 hafta göründüğünü söyledi normal mi sizce endişeleniyorum da

tatlım korkma lütfen.SAT a göre hesap yapılınca 11+1 görünüyordur.onlar döllenme zamanına görede değeri ultrasonda ölçüyorlar.için rahat etsin.arkadaşımında aynısı olmuştu.Doktora güven canım.kasma kendini.Sağlıkla bebişini kıcağına alırsın inşallah.

hiç canını sıkma endişelencek birşey yok.sat a göre bazen farklı tarih çıkıyor ultrasonda farklı=)) korkacak bir şey değil içini ferah tut

hiç canını sıkma endişelencek birşey yok.sat a göre bazen farklı tarih çıkıyor ultrasonda farklı=)) korkacak bir şey değil içini ferah tut

inşallah kızle-ar yaa iyice pinpirikli oldum özrl doktorumu aradım oda olabilir dedi gel içini ferahlatıyım dedi ama :) bende bir buçukta gidecem işte
kızlar yaaa eşimide biraz paniklettim galiba :) ama ne bilim işte öbüründe çok üzüldüm üzerimden atamıyorum

Hic merak etme canını da sıkma canım, benim arkadasım su anda 28 haftalık ve 2 hafta geriden gidiyo beneği ama gayet sağlıklı, hic bı sorun yok. Geç döllenmeden de olabilir

Hic merak etme canını da sıkma canım, benim arkadasım su anda 28 haftalık ve 2 hafta geriden gidiyo beneği ama gayet sağlıklı, hic bı sorun yok. Geç döllenmeden de olabilir

kızlar doktordan geliyorum iyikide gitmişim herşeyy yolunda sadece dört gün geriden geliyormuşş bebeğimin kollarını bacaklarını gördüm ayy nasıl kıpır kıpırdıı yaaa annesi ona kurban olurrrrrrr:)

Dedik sana rahat ol yoktur bı sey diye:) her gidişinde daha da kıpır kıpır göreceksin merak etme:)

gül ne bilim ya işte şu hafta bir gelseydi allahın izniyle ne bilim ya ahhhhhhhhh) çokkk heyecanlıyım ama eşim hala sevinmek istemiyor diğerinde üzüldük diye ne bilim oda benim biraz canımı sıkıyo gül erken deyip deyip duruyoo allahım onu mutlu görmeyi o kadar çok istiyorumm ki :)

Canım bu kaygılar normal. Benim bundan önce 3 kaybım var, o zaman ben sevinmeyi hep erteleyeyim:) ben de ilk hamile olduğumda kaygiliyiz sevinemiyordum bile ama oyle de gecmiyo birak hamileliğinin tadını çıkar ben oyle yapmaya başladım. Senin psikolojin bebeğine de yansıyor dikkat et.
Bir de söyle bir durum var Allah korusun olacak sey oluyor, ayrıca dogum gerçekleşene kadar hep risk altindayiz. Dua etmekten , Allah a tevekkül etmekten be hamileliğin tadını çıkarmayan baska şansımız yok :))))

öyle tabi herşey allahın takdiri o isterse olur ama ne bilim resmini aynama astım çok istiyorum gül yaa anlıyorsun beni biliyorum
inşallah geçer bu günler buralara yaramazların neler yaptığını yazdığımız günler gelir inşallahhhhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…