Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah ikili tarama için hastaneyee gittim bugün itibariyle 11+1 haftalığım doktor bebeğin ultrasonda 10 hafta göründüğünü söyledi normal mi sizce endişeleniyorum da
hiç canını sıkma endişelencek birşey yok.sat a göre bazen farklı tarih çıkıyor ultrasonda farklı=)) korkacak bir şey değil içini ferah tut
Hic merak etme canını da sıkma canım, benim arkadasım su anda 28 haftalık ve 2 hafta geriden gidiyo beneği ama gayet sağlıklı, hic bı sorun yok. Geç döllenmeden de olabilir
Canım bu kaygılar normal. Benim bundan önce 3 kaybım var, o zaman ben sevinmeyi hep erteleyeyim:) ben de ilk hamile olduğumda kaygiliyiz sevinemiyordum bile ama oyle de gecmiyo birak hamileliğinin tadını çıkar ben oyle yapmaya başladım. Senin psikolojin bebeğine de yansıyor dikkat et.
Bir de söyle bir durum var Allah korusun olacak sey oluyor, ayrıca dogum gerçekleşene kadar hep risk altindayiz. Dua etmekten , Allah a tevekkül etmekten be hamileliğin tadını çıkarmayan baska şansımız yok :))))
Gelecek canım hepimiz icin gelecek. O aynalara fotograflarını asacağız :)