Kizlar cok derdliyim cokkk Almanyada yasayan bir arkadas ariyorum cok yalnizim

nilayaylin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
15
0
Almanyaya evlilik yapara geldim.Ailemden kimse yoktu esimin ailesiyle ayni evde yasadim yilarca, esim yanimda olmadi isinden dolayi hep diger sehirlere gitti ben ailesini bekledim cocuklarimda oldu ama mutlu olmadim :-( derdimi dökecek icimi acacak kimsem yok Ailemede acamiyorum cünkü Türkiyede eleri ulasmayacak üzüleceklr diye konusmuyor dum onlar hep iyi biliyorlardi taki gecen seneye kadar gecen sene sagligimi etkileyen sebeblerden dolayi ailem ögrendi cok üzüldüler ama yapacaklari birsey yok.Bana herseyi birak dön diyorlar yada ne biliyorsan öyle yap diyorlar bende ne yapacagimi bilmyorum sizler yardim edin derdlesecek arkadasa ihtiyacim var

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bende almanyadayim ve cook yalnizim.arkadasim, akrabam hicbiseyim yok.bi kizim bi ben yalnizliktan kafayi yiyecegim konusacak kimse yok.off offf

hangi sehirdesin sen?

Son düzenleme:
Konu acilali uzun süre olmus ama bende arkadas olmak isterim hangi sehirdensiniz acaba?

Kizlar bende almanyadayim. Burda dogdum buyudum. Yeni yere tasindik, oglum oldu ve eve tikilip kaldim. Yalniz hissediyorum kendimi arkadas olalim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…