Kızlar çok acill

Umaykilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
160
64
22
Kızlar beta 1307.96 doktorum kese var bebeği göremedim dedi ancak bugün başka doktora gittim oda rahim kalınlaşmış ancak kese göremedim dedi bi ara bişey gördüm gibi dedi sonra yine baktı göremedim dedi sizde böyle bişey oldu mu

Betaniz henuz düşük boyle olmasi cok normal. Ultrason cihazi eskimiydi. Degerim 10 binlerden fazlaydi keseyi gormeye gittigimde

Aslında yeni hastaneye gittim orda göremedi sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi cihazı eski olan doktor kese var dedi
Ben baktim simdi degerim 20 binlerdeymis keseyi görmüşüz. Keseden 1 hafta sonra kalp atisini duymustuk... daha erken korkmayin adetiniz geceli ne kadar oldu. Bide sizin degeriniz binlerde demi ben yanlis gormedim

Ben baktim simdi degerim 20 binlerdeymis keseyi görmüşüz. Keseden 1 hafta sonra kalp atisini duymustuk... daha erken korkmayin adetiniz geceli ne kadar oldu. Bide sizin degeriniz binlerde demi ben yanlis gormedim
Evet evet binlerde son adet tarihim 30 Eylül döngüm de 35 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…