• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok acill msn nasıl patlatılırrr????

mannak

heyecanlııııııııııııııııı
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.268
3
156
İstanbul
kızlar lütfen yardım edin msn nasıl patlatılır bilen varmı aranızda
benim için çok önemlii

hack demek istedim ama sinirli olduğum için patlatmak yazdım kızlar
eşimle az önce ciddi bi kavga ettim ve yine msn yüzünden oldu
bende ona ceza vermek istedim
ama az önce girdim baktım maillerine tüm şirketle bankalarl buradan mailleşiyo yani tüm üyeliklerinde falan bu adresi kullanıyo yani cesaretimi toplayıp hesabı kapatamadımda
insanlık bende kalsın dedim
ama ona bi ceza vermek istiyorum ana bu kadar ağır bi ceza verirsem dönüşü bana vicdanende kötü olacak diyedüşünmeye başladım offff yyaa onun aklını başına getirecek birşey yapmam lazım ya

hack demek istedim ama sinirli olduğum için patlatmak yazdım kızlar
eşimle az önce ciddi bi kavga ettim ve yine msn yüzünden oldu
bende ona ceza vermek istedim
ama az önce girdim baktım maillerine tüm şirketle bankalarl buradan mailleşiyo yani tüm üyeliklerinde falan bu adresi kullanıyo yani cesaretimi toplayıp hesabı kapatamadımda
insanlık bende kalsın dedim
ama ona bi ceza vermek istiyorum ana bu kadar ağır bi ceza verirsem dönüşü bana vicdanende kötü olacak diyedüşünmeye başladım offff yyaa onun aklını başına getirecek birşey yapmam lazım ya

sst once sakın ol adam ıslerını eger ordan takıp edıyosa bu sana bahalıya mal olucaktır bu bır ıkıncısı onun hesabını kendı rızası olmadıgın kulllandıgın yada herneyse ıste bu bılısım sucuna gırer zannımca

hımmm ama sorun baska galıbaaa nıcın kavga ettıgınızı ogrenırsek bence daha akıllıca cvplar verebılırız ne dersın

ya kızlar konuşmak artık beni ikna etmiyo defalarca dedim şirkette kullanmak için ayrı bi msn adresi aç diye inat etti açmıyo
evlenmeden önce onun benden gizli kullandığı bi msn adresi olduğunu öğrenmiştim
ve çok büyük kavgalar yaşamıştık kötü bi amaç olmasada benden gizli birşeyyapması hiç hoş değğil
yani o zamandan beri msn konusunda çok hassasım
kontrol ederim onunkini oda arada benimkine bakar
biri eklenmiş tanımıyorum dedi yemin etti bağırdı falan
bende yüzüne teli kapattım
ama gerçekten beni çok kırdı bende ona birşey yapmak istedim
ama yapamadım ya işin kötüsü yapamayacağımı biliyo ya offşimdide yüzsüz gibi arıyo ya

o zman soyle yap sıfre degıstırme kısmından butun gızlı sorusu suyu buyu ne varsa sıfre de dahı olmak uzere degıstır yenı bı msn ac vedekı bu yenı msn ın dıgerını artık kullanamazsın de sıfresınıde verme olsun bıtsınn

o zman soyle yap sıfre degıstırme kısmından butun gızlı sorusu suyu buyu ne varsa sıfre de dahı olmak uzere degıstır yenı bı msn ac vedekı bu yenı msn ın dıgerını artık kullanamazsın de sıfresınıde verme olsun bıtsınn

yaa yemin ederim bu aklıma gelmemişti canım benimm çok saol yaa çok
eminim daha çok kavaaga edecez ama olsun sonuçta benim dediğim olacakkkk :1:vereliniortakvereliniortak

yaa yemin ederim bu aklıma gelmemişti canım benimm çok saol yaa çok
eminim daha çok kavaaga edecez ama olsun sonuçta benim dediğim olacakkkk :1:vereliniortakvereliniortak

:lepi::kedi::kedi:

sorun degıl canım kavgada ederse dedıkı nıcın bu kadar onemsıyosun bu msn de ıııhh bole kalsınnn allamm cokmuu stratejık hatunum yawww

ha bu arada msn patlatmak bu oluyoo he bızım sansımız sen bu msn sıfresını bılıyosun bılmesen bıraz daha komplke olucektı ısımız ama olsunn yalnız ıhmal etme butun bılgılerını degıstır sıfreyede rakam vu noktalama ısaretlerı vırgul su bu koykıı ımkansız olsun kırılmasıı

Back