kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gdgd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gdgd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
29
0
6
34
Bursa
1 hafta sonra nişanım var söz kelepçesi olarak hangi modeli tavsiye edersiniz karasız kaldım:44:

çok teşekkür ederim canım ben hepsini beğendim çok şık sence kelepçemi bilezikmi tercih etmeliyim bunların işçiliği çok olduğu için satarken zarar ediyormuşsun sanırım

umarım yardımcı olabilmişimdir
çok teşekkür ederim canım ben hepsini beğendim çok şık sence kelepçemi bilezikmi tercih etmeliyim bunların işçiliği çok olduğu için satarken zarar ediyormuşsun sanırım

Bu ikisini beğendim.
Ben de bilezik takmaktan hoşlanmadığım için nişanımda aldırmıştım.
İlk fotograftakinde zarar hasır ve hint işi bileziklerdekinden daha az.
Satmayı düşünüyorsanız bence bilezik aldırın.
Hayırlı olsun.

22 ayar işçiliği fazla olmayan bilezik aldır tatlım

teşekkür ederim sağol trabzon hasırla bu iki model arasında tercih yapıcam artık

canım hasır bozdurmalık bir takı değil bozdurmayacaksan onu al işçiliği fazla olduğu için satarken fiyatı düşer bu nedenle de 14 ayar tercih et paranı boşuna sokağa atma derim ben. ben de bozdurmayacağım takılarımı 14 ayar aldırttım. eğer yatırım amaçlı alacaksan kuyumcuya sor işçiliği fazla olmayan bir bilezik istiyorum de o sana önersin(mesela bu bileziği 22 ayar alabilirsin düşük ayar alırsan satarken para etmez). hem zaten 24 ayar bilezik olmaz 22 ayar olur 24 ayar çeyrek olur arkadaşınız fazla para versinler diye abartmış biraz

Son düzenleme:
bende bu tarz beğenmiştim ama bunlar 14 ayar oluyormuş kuyumcu 14 ayar tavsiye ediyor arkadaşta 14 kesinlikle alma 24 ayar al dedi arasındaki far ne siz bu modelde kaç ayar tavsiye ediyorsunuz

benimde bu tarz var 22 ayar diye hatırlıyorum
bozdurmayacaksan al
14 ayarda alma bi halta yaramaz cnm
ama 22 ayarın da maliyetide yüksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…