Sivilceli Ciltler kızLar çok acil yardımınıza ihtiyacım var buraya bakın lütfen..!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esqiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
9
0
34
doktor bana azitro +nadixa krem+ ısotrexın + aknefug bp5 verdi bunlar böyle sırasıylamı kullanıcm recetede sırası aynen böyleydi

ısotrexın dedikleri ilaç çok etkilımiş kurutuomuş yüzü ama etkisi büyükmş olsun artık sabredicez biras..

ısotrexın adlı ilacı en son sürsem malum etkili yha en son onu sürüceğim için gece boyunca daha çok etki yapar die düşünüorm xDbuyrunnnnnnnnn:1closedeyes:

canım bende kullandım bi çok sivilce ilacı ama aknefug benim cildimi mahvetti yüzüm yara olmuş halde doktora gittik doktorun sölediği cildime ters etki yapmış vee ilaç yüzümde reaksiyon oluşturmuş hemen kestik tabi ilacı ama gerçekten çok kuruto dikkatli ol eğer herhangi bi düzelme olmazsa ilacı kesip doktora git bence... geçmiş olsun

........CANIM BENı ıYı DıNLE 7 SENEDıR BU SıVıLCELERLE UĞRAŞIYOM......GıTMEDıĞıM DOKTOR KULLANMADIĞIM ıLAÇ KALMADI ....... BU ÜRÜNLER SENı MAHVEDECEK SENDE GÖRECEKSıN......KIPKIRMIZI OLACAK DÖKÜLECEK CıLDıN........SANA TAVSıYEM SABAH ---AKŞAM AKNEVıT TEMıZLEYıCı ıLE YÜZÜNÜ YIKA ardından AKNEVıT SERUM KULLAN
HAFTADA 2 DEFADA CLAYOX KıL MASKESı KULLAN veeeeeeeeeeeee

sivilcesiz hayata merhaba de.......... ürünleri araştır kesin okuyup geçmeyin kızlarrrrrrrrr...........

aknefug u bana da vermişlerdi... uyguladım ve ne oldu? gözlerim ve yüzüm balon gibi şişti ! bende alerji yapmıştı ve o sırada bizim ev tadilat halindeydi bende toz dan mikrop kaptm sanıyordum..ama öyle değilmiş çünku tekrar kullandığımda tekrar öyle olmuştu ve oyle anladm.. fakat cildimi acayp tahriş etmişti hiiiiiiiiç önermiyom

........CANIM BENİ İYİ DİNLE 7 SENEDİR BU SİVİLCELERLE UĞRAŞIYOM......GİTMEDİĞİM DOKTOR KULLANMADIĞIM İLAÇ KALMADI ....... BU ÜRÜNLER SENİ MAHVEDECEK SENDE GÖRECEKSİN......KIPKIRMIZI OLACAK DÖKÜLECEK CİLDİN........SANA TAVSİYEM SABAH ---AKŞAM AKNEVİT TEMİZLEYİCİ İLE YÜZÜNÜ YIKA ardından AKNEVİT SERUM KULLAN
HAFTADA 2 DEFADA CLAYOX KİL MASKESİ KULLAN veeeeeeeeeeeee

sivilcesiz hayata merhaba de.......... ürünleri araştır kesin okuyup geçmeyin kızlarrrrrrrrr...........

Ya bende pazartesi randevu aldım gidiyorum dermatologa. bunu okuyunca korktum acıkcası.

doktor bana azitro +nadixa krem+ ısotrexın + aknefug bp5 verdi bunlar böyle sırasıylamı kullanıcm recetede sırası aynen böyleydi

ısotrexın dedikleri ilaç çok etkilımiş kurutuomuş yüzü ama etkisi büyükmş olsun artık sabredicez biras..

ısotrexın adlı ilacı en son sürsem malum etkili yha en son onu sürüceğim için gece boyunca daha çok etki yapar die düşünüorm xDbuyrunnnnnnnnn:1closedeyes:

Canım hepsini bi anda mi kullancan doktor sana hangisini gündüz hamgisini gece sureceksin söylemedi mi o sylemediyse eczacı da mi söylemedi bence bi kısmını gece bi kısmını gece sureceksin ve üst üste kullanacagin ürünleri yarim saat bi saat arayla sur bence o

X