Sivilceli Ciltler kızLar çok acil yardımınıza ihtiyacım var buraya bakın lütfen..!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esqiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
9
0
34
bnm sivilce problemim öle büyük fln değil ergenlik dedikleri bi zaman sonra geçen türden ama biri geçio biri başlıo bn sebamedin yüz temizleyici likitini almıştım hatta doktorda önermişti bna kullanmaya başlayalı 1 hafta olucak ve şöyle bi durum var sivilceler beyaz uç vermeye başladı sizce bu deri altında oluşan bezelerin deri üstüne çıkması fnmı hani temizlendiği için ????
bu konuda bilgisi olan bna biş isöleyebilirmi???:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bu ürünün yerine tendirtiyot kullan faydasını görürsünnnnnnnnnn birde oksijenli suda olur dene biiiiiii
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tentirdiyotmu ne alaka yha :S:S bu sorumun yanıtı olabilirmi cnm yha snde yapma gözünü sevim

daha guzel işte içindeki iltihabı dısarı atıyo cnm sakın onları koparma iz olur kendılıgnde n geçer onlar sıkma sakın o beyaz seyler gectıgı zaman sivilce yavas yavas kuculmeye baslıcak ve yok olcak

canım bu ürünün yerine tendirtiyot kullan faydasını görürsünnnnnnnnnn birde oksijenli suda olur dene biiiiiii
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yüze tentirdiyot ve oksijenli su sürülmezki.. cok şaşırdım.. tanıdıgım doktorlar hiç böyle bişey önermedi...-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
sıvılcelerı en guzel soğan suyu geçırıyor hem de ız falan da bırakamıyor ardında.

en guzel kukurtlu sabunla yıkayacaksın, bepanthean (yazılışını sallamış olabılırm anla işte :nazar: ) ile nemlendıreceksın fazla sıvılcen yoksa ıyı gelır.ben öyle geçırdım sıvılce dönemımı

tmm bn o tür ilaçlar kulladnm ama şöle bi durum var kullanıorum kullanırken hemen geçirio ama ilaç bittikten sonra 1 hafta olmadan yine başlıo işte bnde bu yüz temizleme jeline başladm uç vermeye başladı işte iyi bişemi bu

tmm bn o tür ilaçlar kulladnm ama şöle bi durum var kullanıorum kullanırken hemen geçirio ama ilaç bittikten sonra 1 hafta olmadan yine başlıo işte bnde bu yüz temizleme jeline başladm uç vermeye başladı işte iyi bişemi bu

demekki tedavi yöntemi işe yaramıyor. kullandıgın tedavi yöntemi degiştirilmeli.. tek bir hekim kontrolünde gerekirse 1 sene 2 sene baska tedavilere baslamalısın.. ben 3. sekil tedavideyim. diger ikisi sadece kullandıgım dönemlerde gecirdi sonra bırakınca tekrar devam etti.. ihmal etme uzun soluklu yeni bir tedaviye basla derim cunku teizleme jeli sadece var olan sivilceyle göünen tarafıyla ilgilenir.. senin vücudundaki sivilceye neden olan yagın kurutulması lazım.. ayrıca sivilcelerinin bas vermesi iyi cunku içere kalıp agrılı bir hal almıyor ve içten dısa cıkarak bir nevi kendini atıyor... ma sadece jelle kurtulabilecegini sanmıyorum gecici bir heves olur yani..

X