- 16 Nisan 2016
- 5
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi SuperAnne34
Çok haklısınız ama beni ayakta tutan çocuğum.
Sonuçta babasıyla görüşecek . Eşiniz niye ayrılmak istesin ki sonuçta evde bekleyen bi karısı ve düzeni var . Arada bi değişiklik yapar ve sonra düzenine döner . Oh erkekler canı sıkılınca aldatsın sonra pişman olsun.Ama çocuğum babasına çok düşkün, bu benim kafamda soru işareti yaratıyor. Bunun için ilerde beni suçlarsa diye korkuyorum çünkü kocam ayrılmak istemiyor.
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri adlı kitabı okudum.Gerçek psikiyatr.Yaklaşık 3 yıldır evliyim. evliliğimin başında vajinismusu ben de yaşadım. sonra hamile kaldım hamile kaldıktan sonra eşimin davranışları çok değişti. Beni aldattığından şüphelendim. ve sonunda korkunç gerçekle yüzleştim. Eşim beni aldatıyordu. Çocuğum için bu evliliğe devam etmeyi istiyorum. ama bir yandan eşime olan öfkemi bastıramıyorum. Eşim çok pişman olduğunu söylüyor ama ben yine de emin olamıyorum. Lütfen bana bi akıl verin şu anda evlilik danışmanına gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz biri var mı, özellikle İstanbul Avrupa yakası olursa iyi olur. Teşekkürler.
Evet bir şans vermelisin evliliğinin başında yaşadığın problemin hatası olabilir ben 183 ten tandevu almıştım hem ücretsiz hem faydalı faiş fiyatla vermeden bu hizmeti ücretsiz alabilirsinçift terapisti diye umarım güvenini kazanmayı başarır ve mutlu olursunuz..Yaklaşık 3 yıldır evliyim. evliliğimin başında vajinismusu ben de yaşadım. sonra hamile kaldım hamile kaldıktan sonra eşimin davranışları çok değişti. Beni aldattığından şüphelendim. ve sonunda korkunç gerçekle yüzleştim. Eşim beni aldatıyordu. Çocuğum için bu evliliğe devam etmeyi istiyorum. ama bir yandan eşime olan öfkemi bastıramıyorum. Eşim çok pişman olduğunu söylüyor ama ben yine de emin olamıyorum. Lütfen bana bi akıl verin şu anda evlilik danışmanına gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz biri var mı, özellikle İstanbul Avrupa yakası olursa iyi olur. Teşekkürler.
Çok beğendim bu sözüEger bir erkek bir kere aldatiyorsa o sucludur, ikinci kere aldattiginda siz suclusunuz, bunu unutmayin!