• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil yardım

MetallicaT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
204
14
68
2 hafta once bugun boynumma sir ağda yaptırmıstım. ilk hafta bişi yoktu ama gecen hafta bugun acayip derecede sivilce çıktı anlatamam hem çok iğrenç görünüyoor. Doktora gittim sir ağda yaptırma dedi flar atkı boğazlı kazak giyme dedi. daha once buna benzer seyler yasayan var mı varsa nasıl geçirdiniz ? vallahi kendimden tiksiniyorum

Sir ağdayı boynuna neden yaptırıyorsun?
Ben bu tür hassas yerlere asla yaptırmıyorum..
Göğüs tüylerime bile yaptırmaya cesaret edemedim..
Çene, bıyık, koltuk altı, genital bölge ve bacaklara yaptırıyorum..
Sivilceler çıkıyor bende de..
Ama çene ile bıyık kısmında çıkmıyor benim..
Diğer taraflarda çıkan sivilceler zamanla geçiyor..
Zamanla geçer merak etme..
Doktorun dediği gibi bir daha boynuna yaptırma..

sir ağdada kullanılan spatulaların tek seferlik olmasına dikkat edin yeni olduğunu gözünüzle görmeniz lazım çünkü mikrop kapma olasılığı çok fazla eğer bundan eminsen kıl köklerin tahriş olduğu için sivilcelenme olabiliyor zamanla geçiyor tabi ama boyun gibi hassas bi yerde geçmesi bi tık uzun sürüyo

öncelikle geçmiş olsun,ama itiraf edeyim boyna ağda yapıldığını ilk defa duydum.büyükbir ihtimalle ağda pek hijyenik değildi o da alerji yaptı.roll on şeklindeki ağdalardan uzak dur.boynun içinde yapacağın şey o bölgeyi sık sık sabunlu suyla yıka sakın sivilcelerle oynama daha çok yayılmasın...

öncelikle geçmiş olsun,ama itiraf edeyim boyna ağda yapıldığını ilk defa duydum.büyükbir ihtimalle ağda pek hijyenik değildi o da alerji yaptı.roll on şeklindeki ağdalardan uzak dur.boynun içinde yapacağın şey o bölgeyi sık sık sabunlu suyla yıka sakın sivilcelerle oynama daha çok yayılmasın...

.izmirde bi çok yer bunu güzelce yapıyor. ilk hafta memnundum. boynumdaki tüylerden rahatsızl oluyordum aldırdım. sanırım mikrop kaptım. geçti ama bi iki yerde izi kaldı... :50: denemeyın sakın tavsıye....

Back