ronayelif ronay :) Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 57 0 2 Haziran 2009 Konu Sahibi ronayelif #1 kızlar konuyu doğru yere mı açtım bilmıom ama aranızda FARLUTAL kullanan yada kullanmış olan warmı lütfen yardım edin
kızlar konuyu doğru yere mı açtım bilmıom ama aranızda FARLUTAL kullanan yada kullanmış olan warmı lütfen yardım edin
kapkara Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2008 605 2 2 Haziran 2009 Konu Sahibi ronayelif #2 neyi merak ediyorsun farlutalle ilgili...?
ronayelif ronay :) Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 57 0 2 Haziran 2009 Konu Sahibi ronayelif #3 kapkara .!.: neyi merak ediyorsun farlutalle ilgili...? Genişletmek için tıkla... ne kadar sürede adet olurum yada kesın gelır dımı
kapkara .!.: neyi merak ediyorsun farlutalle ilgili...? Genişletmek için tıkla... ne kadar sürede adet olurum yada kesın gelır dımı
ronayelif ronay :) Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 57 0 2 Haziran 2009 Konu Sahibi ronayelif #4 kızlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
avenerica ikinci kuşum geliyor... Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2006 2.032 1.177 2 Haziran 2009 Konu Sahibi ronayelif #5 ben yıllar önce kullanmıştım ilaç bitince hemen adet oldum
ronayelif ronay :) Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 57 0 2 Haziran 2009 Konu Sahibi ronayelif #6 funmak .!.: ben yıllar önce kullanmıştım ilaç bitince hemen adet oldum Genişletmek için tıkla... anladım canım saol
funmak .!.: ben yıllar önce kullanmıştım ilaç bitince hemen adet oldum Genişletmek için tıkla... anladım canım saol
myedebiyat Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 146 0 2 Haziran 2009 Konu Sahibi ronayelif #7 ronayelif .!.: kızlar konuyu doğru yere mı açtım bilmıom ama aranızda FARLUTAL kullanan yada kullanmış olan warmı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Ben çok kullandım bitince iki gün içinde başlıyodu ama kist varsa on güne kadar gelmeyebilir demişti doktor on günden çok gelmezse muayene olmak gerekmiş
ronayelif .!.: kızlar konuyu doğru yere mı açtım bilmıom ama aranızda FARLUTAL kullanan yada kullanmış olan warmı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Ben çok kullandım bitince iki gün içinde başlıyodu ama kist varsa on güne kadar gelmeyebilir demişti doktor on günden çok gelmezse muayene olmak gerekmiş
Saruboceq İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 12.358 218 6 Ocak 2010 Konu Sahibi ronayelif #8 Merhaba, Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz.ıyi paylaşımlar diliyorum. http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/99845-adet-sokturucu.html
Merhaba, Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz.ıyi paylaşımlar diliyorum. http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/99845-adet-sokturucu.html