9 kasımda 32 haftalık doğum yaptım 24 günlük yoğun bakım sürecinden sonra oğlum eve geldi ama ne yazıkki sütüm kesildi mama vermek zorunda kaldım hipp combiotik denedim belli süre sonra kabız oldu çatladı sma optipro denedim aynı sonra sma comfort kullandım o çok iyiydi uzun süre kullandık ama sonra oda birden kabız yaptı huzursuzluk yaptı çocukta çatladı ağlamaktan süt alerjisi dediler alerji mamalarının hepsini denedim ama geçmedi düzelmedi sonra doktora evolvia ac yi deneyelim mi dedim deneyin dedi aldık kakası düzeldi günde 3 kere falan güzelce kakasını yapıyordu kıvamı rengi güzeldi bir hafta böyle gitti ama bir hafta sonra birden kabız oldu aptamil proseyneo 1 verdi doktor iki gün kullandım hep kustu aptamil comformil önerdi onuda içerken kasılarak içti ağla ağla çatladı kustu ben ne yapacağımı şaşırdım bana yardımcı olurmusunuz bağırsak düzenleyici kullanıyorum d vitamini kullanıyorum düzenli olarak başka ilacımız yok çok üzülüyorum oğluma çok 1.5 kg ma düşmüştü doğduğunda şuan 5 kg ama son 1 haftadır kilo alamadı çocuğum