• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil lütfen

Esracancancanesra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
8
0
1
22
Kızlar nolur bana yardımcı olun evde test yaptım üç tane beyaz şeklinde silik çıktı kan verdim ilişkiden 12 gün sonra 2.0 çıktı bekarım reglime daha var ve ben adet söktürücü içmeden adet olamıyorum gecikip gecikmediğini öğrenmem için ilaç içmem lazım 10 Şubat da Duphaston ilaca başladım 16 Şubat da birliktelik oldu 20 sinde 3 gün süren kanamam oldu günde bir pedi doldurucak şekilde sonra kasık ağrılarım oldu aradan 3/4 gün sonra 27 şubatta test yaptım silik çıktı akşamına kan verdim 2.0 çıktı yaptığım testlerin hepsini paylaşacağım olsa kanda çıkmaz mıydı sizce
IMG_1344.webp

Eklentiler

• IMG_1282.webp
    IMG_1282.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar nolur bana yardımcı olun evde test yaptım üç tane beyaz şeklinde silik çıktı kan verdim ilişkiden 12 gün sonra 2.0 çıktı bekarım reglime daha var ve ben adet söktürücü içmeden adet olamıyorum gecikip gecikmediğini öğrenmem için ilaç içmem lazım 10 Şubat da Duphaston ilaca başladım 16 Şubat da birliktelik oldu 20 sinde 3 gün süren kanamam oldu günde bir pedi doldurucak şekilde sonra kasık ağrılarım oldu aradan 3/4 gün sonra 27 şubatta test yaptım silik çıktı akşamına kan verdim 2.0 çıktı yaptığım testlerin hepsini paylaşacağım olsa kanda çıkmaz mıydı sizce Eki Görüntüle 3555081
Bazı testler yalancı pozitif gösterebiliyor markadan markaya değişiyor artımed yada daysdoctor genelde yalancı pozitif çıkarıyor silik çizgi oluyor kan verdiyseniz endişe etmeyin kan kesin sonuç veriyor ama adetinize ne kadar var bilemiyorum ama gebelik kanda çıkıyor geç döllenme vs yoksa eğer🥰

Bazı testler yalancı pozitif gösterebiliyor markadan markaya değişiyor artımed yada daysdoctor genelde yalancı pozitif çıkarıyor silik çizgi oluyor kan verdiyseniz endişe etmeyin kan kesin sonuç veriyor ama adetinize ne kadar var bilemiyorum ama gebelik kanda çıkıyor geç döllenme vs yoksa eğer🥰
Adetime daha var geçen ayın 20 sinde oldum 16 sında birliktelik oldu testler de böyle çıktı

Adetime daha var geçen ayın 20 sinde oldum 16 sında birliktelik oldu testler de böyle çıktı
Daha çok erken bazen ilişkiden 10-15 gün sonra kanda çıkabiliyor ama kanda en net sonucu adet döneminizde çıkar testlere çok güvenmeyin yalancı pozitif görünüyor çoğu markada yada kuruma çizgisi olabiliyor aklınızı çok kurcalarsa bi hafta 10 gün sonra tekrar bi kan verin kan testi en net olanı 🙏🏻

Daha çok erken bazen ilişkiden 10-15 gün sonra kanda çıkabiliyor ama kanda en net sonucu adet döneminizde çıkar testlere çok güvenmeyin yalancı pozitif görünüyor çoğu markada yada kuruma çizgisi olabiliyor aklınızı çok kurcalarsa bi hafta 10 gün sonra tekrar bi kan verin kan testi en net olanı 🙏🏻
Olsa 12. Gün de çıkmaz mıydı ilişkiden sonraki

Olsa 12. Gün de çıkmaz mıydı ilişkiden sonraki
Bazen geç döllenme oluyomuş yada kişiden kişiye değişiyomuş hcg yükselmesi o yüzden daha erken.12. Günde çıkan oluyo çoğu çıkıyo ama çıkmayan da oluyo mesela benim adetimden 4 gün önce kanda 217 çıktı 4haftalık dedi doktor öyle düşünün bekarım dediğiniz için riske atmayın bi 10 gün sonra tekrar kan verin bence🥰

Bazen geç döllenme oluyomuş yada kişiden kişiye değişiyomuş hcg yükselmesi o yüzden daha erken.12. Günde çıkan oluyo çoğu çıkıyo ama çıkmayan da oluyo mesela benim adetimden 4 gün önce kanda 217 çıktı 4haftalık dedi doktor öyle düşünün bekarım dediğiniz için riske atmayın bi 10 gün sonra tekrar kan verin bence🥰

Back