Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok acil lutfen yardim edin🙁

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kralice001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
55
18
23
Adetim 1 gun gecikince kan verdim 35 cikti 2 gun sonra kan verdim 75 cikti bugun saglik ocagina gittim son adet tarihime göre 5 haftalik dedi ama ben hamile kaldigim tarihi biliyorum bana göre 15 gunluk sizce gebelik varmi cok kafam karisti saglik ocagina göre 5 haftaliksa deger cok dusuk dedi

Hamilelik hesaplanması son adet tarihinin ilk gununden hesaplanır 15 günlük hamile olabilirsin 1 hafta tiplerden rahime yerleşiyor zaten daha çok yeni iki günde iki katına çıkmış değerin stres olma şuan bence herşey normal hcg iki katına çıkıyor hamileliğin keyfini çıkar kendini yıpratma sağlıkla gelsin bebisin lütfen dua et bana da

Teşekkür ederim suan 6 haftalik olduk cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsiin . Bi kac gun sonra tekrar kan verdim ve 2445 cikti

Hey
Teşekkür ederim suan 6 haftalik olduk cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsiin . Bi kac gun sonra tekrar kan verdim ve 2445 cikti
Maşallah ya inşallah bana da nasip olur inşallah çok istiyorum değerin yüksek güzel keseyi bile görebilirsin artık sagslikla gelsin yavrucak inşallah kendini üzme hamileliğin tadını çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…