Bebek Beslenmesi Kızlar çok acil evolvia RP 1 lazım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayra2023

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
696
570
33
28
Kızlar Kayseri de yaşıyorum bebeğimde ciddi süt alerjisi var evolvia RPnin tadını sevdi içiyor ama hiçbir eczane de depoda yok deliriyoruz artık raporumuz var ama ücretle de alırım elinde fazla olan gönderebilecek olan var mı? Emziriyorum ama sütüm yetersiz süt arttıracak hiçbir şey içemiyorum çünkü böbreklerim çalışmıyor bitki çayı yasak çok çaresiz kaldım ya

Sahibindenden bakın bir sürü var satışta ya da instagram üzerinden Evolvia ile iletişime geçin hemen arayıp yardımcı oluyorlar
Ben mi bulamadım acaba sahibinden veya letgoda hiç yok zaten özel mama olduğu için satışı yasak diye biliyorum trendyolda vardı kaldırdılar sadece eczaneler satıyordu

Kızlar Kayseri de yaşıyorum bebeğimde ciddi süt alerjisi var evolvia RPnin tadını sevdi içiyor ama hiçbir eczane de depoda yok deliriyoruz artık raporumuz var ama ücretle de alırım elinde fazla olan gönderebilecek olan var mı? Emziriyorum ama sütüm yetersiz süt arttıracak hiçbir şey içemiyorum çünkü böbreklerim çalışmıyor bitki çayı yasak çok çaresiz kaldım ya
Merhaba brnim bebegimde de süt alerjisi vardı 3 farkli marka mama yi da verdiler iki tanesini açıp denedim ama ağzını bile sürmedi o yuzden digerinj açmadım kalan marka evolvia diye hatırlıyorum ama emin değilim şu an disaridayim eve gidince sizinle iletişime geçeceğim 1 paket ama sadece umsrim işinize yarar

Back
X