canım yardımcı olmak çok isterdim bende 65 cm lik 6 parça çıt çıt var ama maalesef kötü durumda platin sarısı daha kolay boya tutar demişti satan yer ben kefilim malıma demişti felan güvendim aldım şubat ayında işte ama 2 boyamada aşırı yıprandı ve döküldü ve boyada hemen akıyor o yüzden yıkamayada korkar oldum saç rengimide değiştirdiğim için boyamayada korkar oldum öylece köşede duruyor zaten fazlada kullanamadım en son 15 martta taktım 14 şubata yakın 240 tl ye almıştım...maalesef saçtan pek anlamıyorum yanımda götürdüğüm arkadaşım anladığını söylüyordu onunda çıt çıt ları ve kaynakları vardı bende güvendim onunla gittim sonradan anladım ki o da anlamıyor...benim saç tellerim normalde aşırı derecede gür ve kalın tellidir...ama çıt çıtlar ince telli işte...saçımın boyası akmıştı çıt çıt larla renk uymuyordu bende kısa saçtan nefret ediyorum kendimde(zaten saçlarım uzunken perma ayağına kuaför tarafından yandı ve kısa kestirmek zorunda kaldım eski formuna dönsün diye) boyadım aşırı koyu oldu saçım 3 gün sonra açık bi renge tekrar boyadım 2 dk tuttum boyayı yada tutmadım ve saçım 2. kez yandı :/ saçlarım dümdüz normalde ama işte yanıklar kendi halinde olduğundan bazı yerler şekilsiz duruyor...çıt çıtıda düzleştirmek gerekiyor işte bağladığım zaman felan izi kaldığı için saçımla bir olmuyordu...baktım olacak gibi değil dolaba kaldırdım arkadaştan 85 tane saç aldım 200 tl var param var uygun güvenilir bir yer bulsam boncuk kaynak yaptıracağım tabi üstünede en az 100 saç alıp...ee tabi takma boyama ve saçıın toplam ücreti 200 tl yi aşmaması lazım saçım şu an açık karamele benzer bir renk ama kendi ana rengime (koyu kestane) ya da koyu kahverengine boyatmayı düşünüyorum artık devamlı boyatıp yıpratmak istemiyorum saçım uzayınca kestirmeyi düşünüyorum boyalı kısmı para kısmına gelirsek niye 200 dersen çünkü yeni mezun oldum ve cep delik gelir yok öyle :) kaynak hakkında hiç bir bilgim yok nerde iyi olur nerde kötü olur ya da iyi saç nasıl olur kötü saç nasıl olur yakınca kokudan anlaşılır diyorlar ama bende anlayacağımı sanmıyorum yardımcı olanda yok zaten yine kazıklanmazsam iyidir :) madam jolie diye bir yer var kızılayda tanesi 2 tl den satıyo takma boyama dahil diyordu 200 tanesi 400 tl...ama işte nasıl bir yer hiç bir fikrim yok bir bilgide edinemedim...keşke bana da kaliteli uygun fiyatlı bir yer önerisinde bulunarak yardımcı olan olsa...neyse bende oturdum daldım kendi derdimi yazıp duruyorum ya özür dilerim :)) demem o ki eğer elimdeki saç azıcık kaliteli olsa sana yardımcı olmak isterdim ama şu anda vicdanım razı olmaz böyle bir şeye sonuçta aşırı dandik elimdeki saç :) yakınınızdaki kuaförlere felan danıştınızmı acaba yokmu?ne kadar fiyat aralığınız onu da bilemiyorum açıkçası Balıkesire de hiç gitmedim o yüzden pek bilgimde yok hatta hiç bilgim yok...keşke yardımcı olabilseydim...ama konunuz güncel kalsın istedim belki yardımcı olabilecek yakınızda olan arkadaşlar vardır buralarda :) sanırım özel bir gününüz var şimdiden mutluluklar ve keyifli zaman geçirmenizi diliyorum iyi şanslar...inşallah dilediğiniz gibi çıt çıt lar bulabilirsiniz :)))