Kızlar çok acil cevap lütfen.

Çok acil supradyn mi içmen gerekiyor? Vitamini bu kadar acil içebilecek kadar nasıl bir durumda olabilirsin ki?
Küçücük bi oğlum var kucağıma her aldığım da başım dönüyo ve sendeliyorum vitamin eksikliğinden olabileceğini söylediler supradyn içmemi öneren bi çok insan var etrafımda sormak istedim sordum dalga geçilecek bişey değil cevap vermek zorunda da değilsin hamilesin sanırım doğum sonrası aynı şeyleri yaşayabilirsin çaresiz kalınca anlarsın!!

Bana duyar kasma simdi. Cocugun kucagindayken bayilip dusme riskin var ve alacagin kiloyu mu dusunuyorsun? Gerekirse 200 kilo olurum cocuguma birsey olmasin diye. Caresiz biri misin sen simdi?

"Vitamin icmemi soylediler" kimler mesela? Altin gununden komsular, ust kattaki teyze, esinin buyuk halasi falan mi? Iki dakka saglik ocagina gidip geliver bu konuyu uzmanindan ogren. Ben de cocugum olunca degil vitamin hapi gibi onemsiz seyleri, onemli ilaclari bile doktora sorarim. Burada her kafadan her bilincten insan var. Hangi birinin dedigini uygulayacagim?

Vitamin hapiyla caresizligi yanyana tutmussunuz ya duyan da kanser ilaci soruyor sanacak.

Tamam doğru söylüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…