Kızlar çok acil cevap lütfen.

Kullanmaya başlıycam o yüzden. Peki başka önerin var mı?
pharmaton da içtim
balık yağı da içtim
supradyn
immunex
bunların hepsini kullandım
enerji vermez zaten vitamin dediğin.

d vitamini eksikliğim varmış. onun tedavisini olunca düzeldim. tahlil yaptırdın mı?

Ya ben kullandım da ne kilo yaptı ne öyle enerji verdi. işe yaramadı yani.

Dalga geçilicek bi ortam yok arkadaşlar lütfen.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Aslinda kk da aciil,yetişiiiin,help help vb..başlıkli konulara izin verilmemeli

Aha üyeye bişey oldu diye konuya daliyoruz çıkan şey bambaşka.

Hiç bir faydası yok. Kilo almanın tek yolu yemek yemek yemek dedi doktorum. Yiyeceksin ki kilo alacaksın dedi.

vitamin kullanmadan önce kan değerlerinize baktırın derim, ben halsizlik ve erenjimin yetmemesi nedeniyle kullanmayı denedim ama önce aile hekimime danıştım, kan verdim değermerimin fayet iyi olduğunu erejsizliğimin depresif bir durum olduğunu kendime farklı bir aktivite bulmama gerektiğini söyledi, gereksiz yere vücuda vitamin depolamanın zararlı olduğunu söyledi bende doktorumu dinledim ve kullanmadım, siz bilirsizin ama önce değerlerinize bi baktırın derim ben.

Enerji ve gibi şey için kullanacaksan forever living diye bir marka var. Onun balık yahu hapını kullan. Ben onu içmeye başlayınca iştahım da açıldı biraz. Belki sadece kilo almak için ürünleri de var bilmiyorum. Eczanede ki balık hapları bir ise yaramıyor. Hepsini denedim.

ben kullandım kilo yapıyor.. Hemen bıraktım ve rejime başladım.

Çok acil supradyn mi içmen gerekiyor? Vitamini bu kadar acil içebilecek kadar nasıl bir durumda olabilirsin ki?

İstah açıyor ilk zamanlar. Doktor da demişti. Bende iştah açtı. Yemeklerine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…