kızlar çok acil bir bakarmısınız

Rosca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
726
5
48 saat önce yaptırdığım beta hcg değeri 4581 48 saat sonra 8788 olmuş bu normal bir artışmı yoksa çok mu fazla bir bilgi verebilir misiniz lütfen
muayenede gebelik kesemizi gördük doktor iki hafta sonra kalp atışlarını dinleyecek benden 48 saat ara ile beta hcg istedi ben sonuçları aldım fakat birsey anlamadım yardım edebilir misiniz lütfen

canım 48 saatte iki kat artması beklenir seninkide aynen öyle olmuş işte sorun yok yani.gözünaydın canım allah tamamına erdirsin.

canım değerlerin çok güzel. keseyi de görmüşsünüz. bi sorun yoktur kafanı takma. olsaydı doktorun söylerdi zaten.

Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin canım.a.s.

canım bize belirtilerini ne zaman başladığını ve ne zaman test yaptığını yazarmısın canım..

canım değerlerin çok güzel. keseyi de görmüşsünüz. bi sorun yoktur kafanı takma. olsaydı doktorun söylerdi zaten.

Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin canım.a.s.

canım bize belirtilerini ne zaman başladığını ve ne zaman test yaptığını yazarmısın canım..

Canım ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım 7 ay sonra hamile kaldım
Son iki ay adetlerim düzene girdi 29 günde bir oluyordum 2 gün geçikti 2.gün test yaptım pozitif çıktı benim iki belirtim vardı birincisi adet olcakmış gibi arada bir giren kısa ama keskin kasık ağrıları ama çok kısa sürüyordu sağdan sola dönerken veya aniden kalkınca ama adetime yakında oluyordu ben adet olcağım sandım hatta ped falan bile hazırladım şutarafagitti birde göğüslerim sızlıyordu ama çok değil adette olur ya aynı öyle sonra
Adetim 2 gun geçikince baktım göğüslerimdeki sızı arttı ve damarlar çıkmıştı yeşil yeşil
Ve fırlayacak gibiydi test yaptım ve sonuç pozitif halada 6 hafta içindeyim halada tek belirtim bu iki sey başka hiçbirsey hissetmiyorum birde çok gaz var karnımın alt bölgesinde oda bu hafta başladı umarım en kısazamanda sende hamile kalırsın canım
Hiç takma kafana rahat ol Allah yardımcın olsun a.s.

canım bi sorun yok gibi görünüyı drun ne dedi sonuca,,,ben hiç kan testi bile yapmamıştım sadece keseyi görmüştük,önemli olanda önce kese sonra kalp atışı dır,inş allahın iniyle kalp atışını da duycan canım kafana takma bişiyi herşey normal

canım bi sorun yok gibi görünüyı drun ne dedi sonuca,,,ben hiç kan testi bile yapmamıştım sadece keseyi görmüştük,önemli olanda önce kese sonra kalp atışı dır,inş allahın iniyle kalp atışını da duycan canım kafana takma bişiyi herşey normal

önce muayene oldum keseyi gördük sonra test yaptır dedi 48 saat sonra tekrar yaptır bir bakalım normal bir gebelik mi değerlerin normal bir artış mı gösteriyor dedi 4500 dü 8800 olmuş anlamadım bir sorayım dedim kafayı taktım bu düşük olayına öğrendiğimden beri kafayı yicem ondan panik halindeyim ama Allaha çok şükür içimi rahatlattınız doktorda bir problem yok gibi ama 1 aralıkta birde kalp atışlarını dinleyelim dedi inşallah bir sorun çıkmaz da sağ sağlim alırım bebeğimi kucağıma çok teşekkür ederim canım :)a.s.

canım 48 saatte iki kat artması beklenir seninkide aynen öyle olmuş işte sorun yok yani.gözünaydın canım allah tamamına erdirsin.

sağol canım öyleymiş ben panikledim bir an bilmemek çok kötü öğreniyoruz yavaş yavaş inşallah en kısa zamanda darısı senin başına olsuna.s.

semrascım hadi gözün aydın canım değerlerin çok güzel artmış sağlıklı bi gebeliğin var yani çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım....

canım ben de doğum kontrol hapı kullandım gerçi 2 ay kadar ama.. yan etkileri beni çok rahatsız etti bıraktım. sonra da fikrimizi değiştirdik, bebek yapmaya karar verdik ama 4 aydır yok. bakalım sabırla bekliyoruz, inşallah bize de rabbim nasip eder.

Allah tamamına erdirsin canım. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

bi hamişimiz daha oldu kızlar. bu ay cidden patlama var sayıda.

biz debu ay sonunda olsak ne kuzel olurdu ya..:1rolleyes::sm_cool::dance:

semrascım hadi gözün aydın canım değerlerin çok güzel artmış sağlıklı bi gebeliğin var yani çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım....

amin canlarım içime su serptiniz darısı tüm isteyen arkadaşların başına olsun tez zamanda inşallah rabbim sağlıklı hayırlı bebeişler versin herbirimize amin...:nazar:

canım ben de doğum kontrol hapı kullandım gerçi 2 ay kadar ama.. yan etkileri beni çok rahatsız etti bıraktım. sonra da fikrimizi değiştirdik, bebek yapmaya karar verdik ama 4 aydır yok. bakalım sabırla bekliyoruz, inşallah bize de rabbim nasip eder.

Allah tamamına erdirsin canım. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

bi hamişimiz daha oldu kızlar. bu ay cidden patlama var sayıda.

biz debu ay sonunda olsak ne kuzel olurdu ya..:1rolleyes::sm_cool::dance:

sabır canım birde bol bol dua et hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Allahım herkese hiç kafanada takma akıntının çok olduğu günlerde yap gün aşırı ,birde hemen kalkma yat düz yatman yeterli belini altına yumuşak bir yastık koyup kalçanı hafif yukarıda tut kısmetse olacaktır zaten a.s.

canım bebegin 6 haftalıkmı? bildiğim kadarıyla 6 haftalıksa kan degerin çok yüksek.
ya iki günde 2 katı artması çok normal ama 6 haftalıksa bu hcg degeri çok yüksek mutlaka doktora git inşallah sorun yoktur.
ama eltim hamile olduğunda acayip yüksek çıkmıştı degeri ve dış gebelik oldugundan yüksekmiş . sende vakit kaybetme inşallah sorun yoktur canım.

canım bebegin 6 haftalıkmı? bildiğim kadarıyla 6 haftalıksa kan degerin çok yüksek.
ya iki günde 2 katı artması çok normal ama 6 haftalıksa bu hcg degeri çok yüksek mutlaka doktora git inşallah sorun yoktur.
ama eltim hamile olduğunda acayip yüksek çıkmıştı degeri ve dış gebelik oldugundan yüksekmiş . sende vakit kaybetme inşallah sorun yoktur canım.

canım ben doktora gittim rahim içinde keseyi de gördük çok şükür doktor bir problem yok kan ver 48 saat sonra tekrar ver dedi 2 katına çıkmış ise normal bir gebelik dedi zaten öğlen gibi beni aradı test sonucumu bildirmek için ben acele edip laboratuardan daha önce aldım bir sey yok dedi güzel dedi çok şükür hepinize çok teşekkür ederim acıklamalarınızla yardımcı olduğunuz için

X