KİZLAR COK ACİL BAKSANİZA BÖYLE BİSEY NE OLABİLİR

ayse1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
57
8
26
Kizlar selam. 8 Ocak ve 29 Ocak son korunmasız günlerim. 8 ocaktan bu yana iki defa peçete kirletecek kadar kan geldi. Ondan sonra hiç gelmedi. 8 öyle 29 u arası bir kere mastürbasyon yaptım ve çok hafif ara ara peçete kirletecek kadar kan geldi, 29 unda ilişkiye girdikten birgün sonra kan geldi yine peçete kirtelecek kadar. Ve bir iki gün geçtikten sonra 2 gün çok hafif ara ara pembe leke geldi ama çok açık renkte. Bugün mastürbasyon yaptım. Asla tahriş olmadığıma eminim. Ama mastürbasyondan sonra kan geldi ama yine şu saate kadar leke bırakıyor sadece peçeteye sildigim zaman o kadar. Neden böyle oluyor olabilir , bunu yaşayan hiç oldu mu ?? Bu arada daha bu sabah idrar testi yaptım negatif, polikistik overim var, adetim düzensiz...

Bilmiyorum ki , muhtemelen içeriden geliyor. Çünkü peceteye siliyorum öyle kirletiyor sadece. Başka da gelmiyor. Kafayı yicem
üretradan geliyorsa idrar yollarında enfeksiyon vs olabilir, vajinadan geliyorsa çok farklı seçenekler var. buradan yardımcı olmak çok mümkün değil ne yazık ki :/

üretradan geliyorsa idrar yollarında enfeksiyon vs olabilir, vajinadan geliyorsa çok farklı seçenekler var. buradan yardımcı olmak çok mümkün değil ne yazık ki :/
Bunu nasıl analayabilirim sizce , yani normalde nasıl adet oluyoruz son günü yok denecek kadar az geliyor aynı o şekilde. Hamilelik olabilir mi sizce yada ne bileyim ne olabilir en yukksek tahmininizle

Bunu nasıl analayabilirim sizce , yani normalde nasıl adet oluyoruz son günü yok denecek kadar az geliyor aynı o şekilde. Hamilelik olabilir mi sizce yada ne bileyim ne olabilir en yukksek tahmininizle
işerken yanma, sık idrara çıkma hissi olur, üretradan geliyorsa klitorise yakın şekilde peçete sürünce kan geliyor olması lazım. vajinadan geliyorsa daha aşağıdan olacak şekilde ve arada akıntıyla da birlikte gelir diye düşünüyorum. kist miyom olabilir, içeride tahriş olmuş bir bölge olabilir, yerleşme kanaması ise eğer 8 ocakta yaşadığınız ilişki sebepli olabilir. muayene olmak en net sonucu verir.

Yok uretra değil o zaman eminim. Herhangi kaşıntı vs olmuyor, enfeksiyon gibi koku vs yok. Diyorum acaba hamilelik olabilir mi ama testte cikmiyor

Yok uretra değil o zaman eminim. Herhangi kaşıntı vs olmuyor, enfeksiyon gibi koku vs yok. Diyorum acaba hamilelik olabilir mi ama testte cikmiyor
Bugün mastürbasyon yaptım , acaba şimdi Erken gebelik testi yapssam olur mu sizce. 1 buçuk saat falan geçti üzerinden

8 ocaktaki tutmuş olsaydı çıkardı çoktan o değildir, 29 ocağın üzerinden 10-14 gün geçmesi lazım testte çıkması için, yaşadığınız kanamanın yerleşme kanaması olma ihtimali olabilir net bir şey diyemiyorum. gebe kalmak istemiyorsanız korunmanız şart

Yok gebe kalmak istiyorum. Ama bu ara kanamalar çok canımı sıkıyor. 8 inden 29 una kadar da 2 defa gördüm. O neydi acaba sizce

dediğim gibi kist belirtisi olarak çok gördüm burada, içinizin rahat etmesi için bir kontrol ettirin bence çünkü eğer varsa gebeliğe engel teşkil edebilir
Aynen aslında gebelik çıkardı diye düşünüyorum. Bende kistten supheleniyorum. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…