Kizlar cok acil bakin!!!

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Bugün hastaneye gittim 13 gün oldu günüm geçmişti.. doktor bugün Ultrasyona baktığı zaman dedi yumurtan çatlamış.. neden oluyor gebelik mi var acaba.. sordum dedim yumurtam çatlamışsa gebelik yoktur o zaman.. dedi belli değil gözükmüyor şuan bebek.. Yarın sabah kan vereceğim 1 hafta sonra da Ultrasyona gireceğim o zaman sonuçlarımı alacağım çok merak ediyorum var mı böyle birşey başına gelen.. gunum gecmis ama yumurtam neden catlamis olabilir.. lütfen cevap verin şimdiden herkese teşekkür ederim..

2. Kere yumurtlama yaşıyor olabilirsin canim.

2. Kere yumurtlama yaşıyor olabilirsin canim.

Ama 13 gün günüm geçti acaba tekrar ilişkiye girersem eğer bebek varsa ikinci bebek de mi oluşacak çok kafam karışık.. günüm geçmiş ama yumurtam catlamis çok tuhaf geldi ilk defa duyuyorum böyle birşey...

Canım gebelik olsaydi 2. Kere yumurtlama olacağını sanmıyorum yani öyle birşey hic duymadim.

Dedim ya 2. Kere yumurtlama olmuş doktorun dedigine gore o yüzden gecikme olmuş olabilir.
Tedbir amacli yine de kan testi yapabilirdi aslinda.

Kan testi yarın yaptıracağım.. az önce elimle görüştüm abisi doc. Kadin hastalıkları doktoru ona sormuş o demiş günü geçtiği için gebelikten dolayı yumurta çatlamış olabilir ya da boşa çatlamıştır.. ama büyük ihtimalle günü geçtiği için gebelikten dolayı çatlamıştır yarın kan tahlili vereceğim sonuçları atacağım ona o ona gore yorum yapacakmış..

Merak ettim sonucunuz ne çıktı

Geç yumurtlamışssın demekki bu ay değerlendir bu günleri inşallah tutar

Merak ettim sonucunuz ne çıktı

Kızlar değerim 192 ye kadar yükseldi.. doktor dedi gebelik var daha yeni gelişiyor.. 2.95 den 73 e çıktı sonra iki gün sonra 192 ye yükseldi yarın tekrar gideceğim hastaneye ne kadar yükseldi diye.. kanamam var ama doktor iğne verdi bir de ilaç verdi sürekli yatıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…