• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil bakar mısınız?

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
Merhaba arkadaşlar önce bir özet geçmek istiyorum.
19 aylık bebeğim var ve 5 aylık bebeğim var düzenli adetimi oluyorum. En son 6 gün önce adetim bitti.
Ben her hamileliğimde yumurtadan miğdem bulandır. Bu sabah miğdem yumurtadan bulandı ve baş dönmesi oldu.

4 gündür de karın bölgemde sanırım yumurtalılarım tam bilemiyorum. Sancılanma oluyor.
Öylesine hadi test yapayım dedim ve sonuç pozitif.
6 gün olmuş adetim biteli ve şok oldum.
4 test daha yaptım ve negatif.
Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Çok üzgünüm.
Fikri olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Eklentiler

• F739B85B-7507-4597-82B5-D4058F04AC00.jpeg
    F739B85B-7507-4597-82B5-D4058F04AC00.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 87
Adetiniz biter bitmez hamile kalsanız bile “MİDE” bulantısı belirtisi o kadar kısa sürede oluşmaz. Bence yanlışlık var testte.

İlk pozitifte belki de yanlış sonuç aldın, kuruma çizgisi vs oluyor ya da mavi renkli testler yanıltıcı olduğu için pek önerilmiyor. İnşallah gönlüne göre olur.

Adetiniz biter bitmez hamile kalsanız bile “MİDE” bulantısı belirtisi o kadar kısa sürede oluşmaz. Bence yanlışlık var testte.
Hayır onu biliyorum zaten ama üstüne görme diye birşey var ya acaba üstüne mi gördüm adet oldum bilmiyorum ki

İlk pozitifte belki de yanlış sonuç aldın, kuruma çizgisi vs oluyor ya da mavi renkli testler yanıltıcı olduğu için pek önerilmiyor. İnşallah gönlüne göre olur.
Ama test sonucu 1 dk bile sürmedi hemen fotoğrafını çektim zaten. İnşallah yoktur yanlıştır :(

kan testi yaptır canım başka türlü bu mesele çözülmez...

üstüne görme öyle adet kanaması gibi yoğun bir kanama ile olmuyor. testler negatif çıkmış. bence hamile değilsiniz. ilk teste takılmayın 1 e 4 negatif önde götürüyor durumu. çok tedirginseniz kan testi kesin sonucu verecektir.

Hayır onu biliyorum zaten ama üstüne görme diye birşey var ya acaba üstüne mi gördüm adet oldum bilmiyorum ki
İki kere doğum yapmışsınız, daha önceki gebeliklerinizde oldu mu bilmiyorum yerleşme kanaması nasıl bir şey az çok tahmin edersiniz herhalde. Sadece kahverengi/pembe lekelenme şeklinde oluyor. Adet kanaması gibi yoğun gelmiyor.

İki kere doğum yapmışsınız, daha önceki gebeliklerinizde oldu mu bilmiyorum yerleşme kanaması nasıl bir şey az çok tahmin edersiniz herhalde. Sadece kahverengi/pembe lekelenme şeklinde oluyor. Adet kanaması gibi yoğun gelmiyor.
Evet biliyorum fakat ben normal her zaman olduğu gibi adet oldum

Bazen hormonlar hamileymissin gibi yanıltıcı durumlar yapabiliyor muhtemelen ilk test yanlış yoksa hepsi illaki ikisi pozitif olurdu belki kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsiniz kan testi yaptırın orda anlaşılır

Back