Sirtimi donuk burada oyle bi anda cekms ki anlayamadm neresinin neresi oldugunu ya ama bana yuzde 90 kiz dedi yanlma olurmu bilmiyorum
Bende simdi tekrar bakıyordum ters dönük duruyor diye ters çevirip baktımSirtimi donuk burada oyle bi anda cekms ki anlayamadm neresinin neresi oldugunu ya ama bana yuzde 90 kiz dedi yanlma olurmu bilmiyorum
Gebe takiptende sormstm erkek diyorlar bende sasrdm o kdr kisi yazdi hepsimi yanls bilir doktorun yanldgndan suphelenr oldu valla :)Bende simdi tekrar bakıyordum ters dönük duruyor diye ters çevirip baktımcıkıntı yukarı dogru degil gibi ama açısı da olunca erkek dedim tabi doktor dediyse kızdır
Genelde erkek mi dediler yanii?Baska görüntü var mı 11 ya da 12.haftadan? Tekrar bakalım hangisi dogru cıkacak merak ettim bende.Gebe takiptende sormstm erkek diyorlar bende sasrdm o kdr kisi yazdi hepsimi yanls bilir doktorun yanldgndan suphelenr oldu valla :)
Genelde erkek mi dediler yanii?Baska görüntü var mı 11 ya da 12.haftadan? Tekrar bakalım hangisi dogru cıkacak merak ettim bende.
Şimdi işler karıstı,ilk bu görüntüyü görsem kız derdim12bcuk haftadan bu var ikili testte vermslwrdi daha net aslnda
:))Şimdi işler karıstı,ilk bu görüntüyü görsem kız derdim
Bu fotografa erkek dediler vallahi iyice corba oldu kafam ben en iyisi 17. Haftayi bekliyeyim netlesr heralde o zaman :)Şimdi işler karıstı,ilk bu görüntüyü görsem kız derdim
Haber verin ben de merak ettimBu fotografa erkek dediler vallahi iyice corba oldu kafam ben en iyisi 17. Haftayi bekliyeyim netlesr heralde o zaman :)