Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar cıldırmak uzereyım yardım lutfen !

frambuazlimuzik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
6
0
6
34
İstanbul
Suan sacim acik kullu sari tabi ne kadar kullu kaldi orasi tartisilir. Hele dipler akmaya basladiginda o kul rengi hemen ucup gidiyor ve arkasinda berbat turuncumsu doreli bir sari birakiyor 2 haftada oluyo bu yani 2 hafta bile fazla bazen en son loreal majiblond 901s ile boyadim boya kalitesi icin bisey diyemicem kaliteli bir boya ama cikardigi renk farkli degil degmedi o paraya.. bi aralar mavi duzeltirici ile kullu renk elde etme konusunu okudum annemin platin saclarina acik kullu sari ile mavi duzeltici karistirip surdum aonuc berbatti balli biskuvi gibi bi renk oldu. Anliyacaginiz mahfettim o guzelim saclarini kadinin. Ne yapacağımı bilmiyorum cig bi sari istemiyorum dogal durmasindan yanayim taylor swift i bilirsiniz fotografinida koyucam onun dipleri tamda istedigim renk bana yardimci olabilicek olan varmi ?:43:Eki Görüntüle 918856

küllü rengi boşver sen açık kumral sür ben 2 kat sürüp öyle kapatmıştım saçımı istediğim renk olmayınca

Bu fotoğraftaki saç rengi benim doğal saç rengim.
Bir zamanlar saçım mavi-siyaha boyalıydı. Kendi rengimi yani bu rengi tutturabilmek için bulunduğum şehrin en iyi ve en ünlü kuaförlerinden birine gittim. Önce açıcıyı bir güzel sürdü belime kadar olan saçlarıma. Sonra 3 renk karışımı yaparak saçımı boyadı. Tam olarak yine bu rengi tutmadı ama bir ton koyusuydu aktıkça kendi rengine döner dedi. Ama aktıkça sapsarı bir renk aldı. Çiğ bir sarıydı. O saçtan da ne yapsam kendi rengime dönemedim. Uçlarından kestire kestire tam 2 sene de saçımı kendi rengine döndürdüm. Şu an yine belimde ve kendi renginde.

Diyeceğim o ki en iyi kuaför bile bu rengimi tutturamadı. :50: Umarım sen yapabilirsin. Ama bi kuaföre danış yine derim.

Bu fotoğraftaki saç rengi benim doğal saç rengim.
Bir zamanlar saçım mavi-siyaha boyalıydı. Kendi rengimi yani bu rengi tutturabilmek için bulunduğum şehrin en iyi ve en ünlü kuaförlerinden birine gittim. Önce açıcıyı bir güzel sürdü belime kadar olan saçlarıma. Sonra 3 renk karışımı yaparak saçımı boyadı. Tam olarak yine bu rengi tutmadı ama bir ton koyusuydu aktıkça kendi rengine döner dedi. Ama aktıkça sapsarı bir renk aldı. Çiğ bir sarıydı. O saçtan da ne yapsam kendi rengime dönemedim. Uçlarından kestire kestire tam 2 sene de saçımı kendi rengine döndürdüm. Şu an yine belimde ve kendi renginde.

Diyeceğim o ki en iyi kuaför bile bu rengimi tutturamadı. :50: Umarım sen yapabilirsin. Ama bi kuaföre danış yine derim.

Ah canim ya ne kadar sanslisin bi bilsen :( dedim ya benimde yapmadigim kalmadi sacim dedigin givi cig bi sari tenimde acik oldugu icin olu gibi oluyorum :((

canım bende aynı konunun mağduruyum hatta benimki bildiğin dore yani..öyle küllüden yıkadıkça çıkan bir dorelik değil.. kısacası dore benim adım şeklinde geziyorum kurtulamadım lanet şeydenn... neyse ben biraz araştrdım bende çok dorelik old için bende etki etmez ama sende etki edebilir silver şampuan diye birşeyden bahsediyor kızlar. sürekli boyamak zorunda kalmıyorsun tonu dengeliyor. zamanla oluşan dorelik turunculuğu alıyor falan. senin öyle birşey gibi geldi. o şampuanı kullan istersen araştır forumda da var. loreal teotema falan baya bir markada var.

canım bende aynı konunun mağduruyum hatta benimki bildiğin dore yani..öyle küllüden yıkadıkça çıkan bir dorelik değil.. kısacası dore benim adım şeklinde geziyorum kurtulamadım lanet şeydenn... neyse ben biraz araştrdım bende çok dorelik old için bende etki etmez ama sende etki edebilir silver şampuan diye birşeyden bahsediyor kızlar. sürekli boyamak zorunda kalmıyorsun tonu dengeliyor. zamanla oluşan dorelik turunculuğu alıyor falan. senin öyle birşey gibi geldi. o şampuanı kullan istersen araştır forumda da var. loreal teotema falan baya bir markada var.

Cok tesekkur ederim canim hemen bakicam :) bende sana oneriyim ozaman acik kullu sarinin en iyi oldugu marka loreal preference serisi siyah kutulu olanlar var ya bilirsin belki .. turunculuk yapmiyo ama gelelim ki 1 haftaya oda akiyo bence denemelisin sonra sende sampuana bakarsin :)

Cok tesekkur ederim canim hemen bakicam :) bende sana oneriyim ozaman acik kullu sarinin en iyi oldugu marka loreal preference serisi siyah kutulu olanlar var ya bilirsin belki .. turunculuk yapmiyo ama gelelim ki 1 haftaya oda akiyo bence denemelisin sonra sende sampuana bakarsin :)

EVET canım küllü olması gibi bir hedefim yoktu aslında ama doreliği de sdece küllüler alıyor diyorlar. o yüzden küllüye boyuyorum bende ama bende bi türlü kapanmıyor. deniycem canım teşekkürler =)

Back