Lekeler, Çiller Kızlar cildinde problemi olan lütfen okusunnn

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gulsah4001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
5
0
42
alkisalkisalkis DAHA ÖNCEDE BAHSTMıŞTıM üstüne bikaç mail alınca tekrar yazdım arkadaşım 5 senedir ugraşıyodu koyukahve rengi lekeleri vardı yanaklarında ve dudak üstünde aslında ilk önce onun dayısı kullanıyo adamın cildi o kdar kötüymüşki sivilceler lekeler gitmedigi doktor yapmadıgı şey kalmamış ve en sonuda botox yaptırıyo dahada kötü oluyo sonra bu kremi buluyo ve şimdi cildi kaymak gibiymiş kız zaten onu görünce aldı çünkü bıkmıştı artık para tuzaklarından pahalı kremler bile aldı ama sonuç hiç bişey inanın 5. kullanımda geçermi kendi bile inanamıyo bununla ilgili bi kaç mail aldım hatta bi hanım kuzenimde kullandı inanın bir haftada bütün lekelerini geçirdi dedi hatta onlar kremin ismini unutmuşlar benden tekrar kremin adını aldı oda suriyeden getirtmiş kremi bide satan kadın (ben görmedim ama krem verdigi bimüşterimin yanık lekesi varmış onu bile yok etmiş)demiş bence harika

Son düzenleyen: Moderatör:
1. msn adresini vermen yasak
2. 2 mesajda gelip bundan bahsetmen inandirici degil
3. kremin adini ver de bi de biz arastiralim senin demenle olmuyo bu isler.

1. msn adresini vermen yasak
2. 2 mesajda gelip bundan bahsetmen inandirici degil
3. kremin adini ver de bi de biz arastiralim senin demenle olmuyo bu isler.
Aynı fikirdeyim .İnsanların umutlarınla oynamak çok günah .Böyle mucize bir ürün zaten yok , olsa tıp literatürüne girerdi.

insanların çaresizliklerinin üstüne basit hesaplar yaparak umutlarının sömürülmesi berbat birşey.

acaba size inanıp para döken insanların arkasından ne kadar salak diyerek gülüyormusunuz?

Gerçekten çok inandırıcısınız.
Hemen mail atayım aman aman bitmesin mucize ötesi kreminiz.
Çok ayıp gerçekten.

eğer gerçekten işe yarar bir krem olsa burda açıklardın burası paylaşım formu ve biz paylaşmak için burdayız

Yani o kadar şey söyle en son mail adresi ver git..

Bu şekilde satış ve reklam yasak..

ben satısını yapmıyorum sadece yardımcı olmak ıcın paylasmak ıstemıstım herhalde sız daha once bun konuda cok kazık yedınız kremın adı liang libai ben zaten bana mail atan herkese kremin ismini veriyorum bilmeden böyle düsünmeniz cok yanlıs buyrun arastırın ben sadece gorduklerımı paylastım kimseninde kolundan tutup zorla bu kremi kullan demiyorum ne reklam yapıyorum ne de satıs krem internet sitesinden bulunmuyor ben bunları yazarken sizin cevaplarınız kadar kötü niyetli degildim bu sekilde dusunmenize cok uzuldum

Vay be bu asrın buluşu olmalı 5 kullanımda hemde... gerçekten atışınız çok kuvvetli.lmaz:

sana yemin etmek zorunda degilim en azından bigörüş belirtirken kırıcı ve saldırıcı olmayın siz bana mail attınızda ben size kremimi pazarlamaya çalıştım lütfen insanları yargılarken biraz daha saygılı olmayı deneyin

insanların çaresizliklerinin üstüne basit hesaplar yaparak umutlarının sömürülmesi berbat birşey.

acaba size inanıp para döken insanların arkasından ne kadar salak diyerek gülüyormusunuz?

yaa sen nedediginin farkındamısın bana mail attında sana kremimi satmaya çalıştım ve haklısın bilip bilmeden iftiralar atmakta berbat bişey kimseyi konuşmadan yargılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…