• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çikolata kokulu bi parfüm arıyorum varmı öneriniz

Aquolina Chocolovers var bildiğim çikolata kokan biraz ağardır ama fiyat olarakta uygun 50ml 65 tl sevil parfümeride..

ucuz bişey istiyorsan d&p de lift çikolata kokuyor .kullandığım zaman çocuklarım anne çikolata kokuyorsun diyor.şekerli bir koku...

evet caklıt diye okunan bi koku var sanırım çikolata kokusu.. geçengün kendi dolum parfümcümde iki kız soruyordu resmen çikolata kokuyor diye orda duymuştum canım

escada collection da çikolatali kokuyo ama sadece dolumunu bulabilirsin ve hepside farkli olabiliyo bi kaç yerden sorabilirsin =)

geçen akşam yağmur yağmıştı havada hafif serinlemişti yanımdan bi kız geçti bariz bi şekilde bildiğiniz sıcak çikolata kokuyordu, nasıl lezzetli nasıl sıcak nasıl hoş anlatamam çikolata kokusunun böyle güzel duracağını tahmin etmemiştim doğrusu..gerçekten kış için çok güzel olur ne kullanıyordu acaba gerçi çikolata kokusu diyince verirler kesin benim parfümcümde vardı deneyeceğim orda ilk fırsatta kız yürüdükçe rüzgar savuruyodu kokuyubayanssulusmile

Kızlar peki taklit ürünlerden hangisinin daha iyiki bilen var mı bazıları yanık gibi saçma sapan kokuyu çikolata kokusu diye veriyolar insana.

Kızlar peki taklit ürünlerden hangisinin daha iyiki bilen var mı bazıları yanık gibi saçma sapan kokuyu çikolata kokusu diye veriyolar insana.

cnm ben smells good parfümcüde iki kız bakarken görmüştüm çikolata kokusu var direk hatta onlarda adını bilmiyordu çikolata kokan koku varmış dediler çocukta verdi 'aaa evt aynı çikolata' diyolardı o an ilgimi çekmemişti ağır durur falan sanmıştım, ama ogün kızdan gelen koku öyle hoş öyle çekiciydiki gidip bende bakacağım adını alınca yazarım sizede ama bu koku sade çikolata kokusuydu öyle çikolataya benzer kokulardan değildi

Lolita lempika tam bi çikolata kokusu hafift içinde vanilya var muhteşem kokuyo.d&p de bulabilirsin kodu l11:icecream:

hiç duymadım o markayı nerde var şubeleri

benim ilk bildiğim en eski açık parfümcüdür.. kokuları yağlı değil alkol kokusuda almıyorum şişeyi götürüyorum 1 tl de düşüyorlar ben memnunum bazı kokularımı özellikle ordan alıyorum..cnm yeri beşiktaşta sen yakınmısın bilmiyorum

Back
X