kızlar çikolata kisti olan ve tedavisini olan var mı ?

çikolata kisti ne yaa gebe kalmaya engel mi o
Çikolata kisti yumurtaliklardan atilmasi gereken yumurtalarin yumurtaliklarda kalmasi ve bunlarin içinin zamanla kanla dolmasi oluyor eğer bu kistten varsa gebe kalmada zorlanabilirsin büyük ihtimal yoğun agrilarin oluyordur o yüzden doktora gitmissindir çoğunlukla yumurtaliklardan rahme hic yumurta atilmaz yada donem donem atilir ilaçla veya ameliyatla duzeltilebilen bir şey diye biliyorum doktorunla görüştükten sonra sana tedavi plani yapacaktir geçmiş olsun

bende vardı 2010 yılında olmuştu doğum kontrol hapı kullandım geçti ve o hapı 5 sene kullandım çünkü adetlerim düzzene girdi doğum kontrol hapını bıraktıktan bi sene sonra hamile kaldım şu an hamileyim yani

Selam,
Benim iki yumurtalığımı da doldurmuştu kistler, çok basit laparoskopik amelyat ile aldırdım ben.. Doğum kontrol hapı iki ay kullandım küçülmesini bıraktım ilave çikolarım gelmişti:)) toptan kurtuldum, şimdi bebek için uğraşıyoruz bakalım, iki ay oldu amelyattan çıkalı.. Kistle de olabilir ama uzun sürw alır demişti doktorum, ağrım da çok oluyosu hemen kurtulmak istedim be aldırdım ben

kızlar çikolata kistini gidermek için ameliyat ve doğum kontrol hapları dışındaki bildiklerinizi paylaşın acil.....

çörek otu yağı aspir yağı ve köpekbalığı kıkırdağı faydası gören oldu mu

çörek otu yağı aspir yağı ve köpekbalığı kıkırdağı faydası gören oldu mu
Canım umutlarını kırmak istemem ama ben 6 yıl uğraştım icmedigim ilaç yapmadığım kür kalmadı yine hiçbir erime olmadı nasıl çıktığı belli değil nasıl gider oda belli değilmiş ameliyat oldum ben en sonunda

ben Bebek istiyorum 3 yıllık evliyim ama bu kist yüzünden mi hamile kalamıyorum bilmiyorum senin çocuğun var mı

Benimki iki taraflı olduğundan bebeğe engeldi ama tek taraftaysa senin Şansın %50 var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…