Çikolata kisti yumurtaliklardan atilmasi gereken yumurtalarin yumurtaliklarda kalmasi ve bunlarin içinin zamanla kanla dolmasi oluyor eğer bu kistten varsa gebe kalmada zorlanabilirsin büyük ihtimal yoğun agrilarin oluyordur o yüzden doktora gitmissindir çoğunlukla yumurtaliklardan rahme hic yumurta atilmaz yada donem donem atilir ilaçla veya ameliyatla duzeltilebilen bir şey diye biliyorum doktorunla görüştükten sonra sana tedavi plani yapacaktir geçmiş olsunçikolata kisti ne yaa gebe kalmaya engel mi o
5.5 cm di canımkaç cm di seninkicimcime cimcik
Canım umutlarını kırmak istemem ama ben 6 yıl uğraştım icmedigim ilaç yapmadığım kür kalmadı yine hiçbir erime olmadı nasıl çıktığı belli değil nasıl gider oda belli değilmiş ameliyat oldum ben en sonundaçörek otu yağı aspir yağı ve köpekbalığı kıkırdağı faydası gören oldu mu
ben Bebek istiyorum 3 yıllık evliyim ama bu kist yüzünden mi hamile kalamıyorum bilmiyorum senin çocuğun var mıCanım umutlarını kırmak istemem ama ben 6 yıl uğraştım icmedigim ilaç yapmadığım kür kalmadı yine hiçbir erime olmadı nasıl çıktığı belli değil nasıl gider oda belli değilmiş ameliyat oldum ben en sonunda
yok tedavi için 1 yıl kuullandım
durumlar sıkıntılıyok tedavi için 1 yıl kuullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?