- 4 Aralık 2016
- 82
- 68
- 38
- 39
- Konu Sahibi fatos87fatos
çift rahme sahip olup doğum yapanlar var mı yada bununla ilgili sıkıntı yaşayan??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim ablamin oyleydi bi doktor hamile kalamazsin falan demisti ama kaldi hicbir tedavi gormeden daha sonra sezeryan dogum yapti hic bir problemde yasamadi gebeligin sonuna kadarda hep calismisti.çift rahme sahip olup doğum yapanlar var mı yada bununla ilgili sıkıntı yaşayan??
maşşallah ne güzel...Evet benim ablamin oyleydi bi doktor hamile kalamazsin falan demisti ama kaldi hicbir tedavi gormeden daha sonra sezeryan dogum yapti hic bir problemde yasamadi gebeligin sonuna kadarda hep calismisti.
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsınBende de çift rahim ve çift vajen var. Şuan bende hamileyim ama biraz zor geçiyor. İnşallah sağlıklı şekilde doğar. Benim de sezeryan hayırlısıyla.
canım inşallah herşey iyi geçer ameliyata gerek olsa bile korkma çok basit bir işlem diyorlar.Merhaba bende de ayni durum var ve yarin hsg cekilicem doktorum ona gore bir yol izleyecegiz dedi bir operasyon bile gerekebilirmiş yani burada herkes bisey yaziyor kafam cok karişık benim
tatlım merhaba,teyzen nerde doktora gitmiş nasıl bir ilaç tedavisi uygulamışlar biliyormusun yada öğrenme şansın varmı?Kızlar bnm Teyzem de öyleydi 2 çocuğu var şuan.. gittiği her doktor ameliyat dems ama bir doktor ilaç tedavisi yaparak çocuğunu kucağına almasını sağladı onun bebeği oluyordu ama düşüyor du .. hemde ikinci çocukta ilaç bile kullanmadi iyi araştırın bence operasyon geçirmek kolay değil..
K.Marasta adnan yenere tedavi oldu sorarm ama ignelern adını hatirlayacagini sanmıyorum baya oldu hemde yaşında var do epey yinede sorim bn haber veririm snatatlım merhaba,teyzen nerde doktora gitmiş nasıl bir ilaç tedavisi uygulamışlar biliyormusun yada öğrenme şansın varmı?
çok sağol canım benim..K.Marasta adnan yenere tedavi oldu sorarm ama ignelern adını hatirlayacagini sanmıyorum baya oldu hemde yaşında var do epey yinede sorim bn haber veririm sna
Canım adını bilmiyo hamile kalmadn bir iğne vurdu dedi 1000 liraya yakınmis fiyatı hemde Teyzem hamile kalabiliyormus zaten birinde oluşup birimden düşüyormus geri de hamileliği boyunca tutunsun diye bir iğne vurmuş sezeryan olurkende rahimin birini dikmisler ikincide öyle olmuş tedavisiz ama iğneleri hiç hatırlamıyor..çok sağol canım benim..