Kızlar; Çiçek turunçgil çok hafif baharat karışımı olan parfümler önerebilir misiniz?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
İçerisinde çiçek kokusu olan (ama buram buram bayık bi şekilde çiçek kokmayan), meyve karışımı olabilir (daha çok turunçgil ama çok belli olmayacak şekilde) ve de bir baharat çeşidi (insanı rahatsız etmeyecek şekilde) yanık şeker gibi kokmayacak, floral olabiliri oryantal olabilir ama kesinlikle kalıcı olan çok kadınsı ve ağır olmayan parfüm önerilerinizi almak istiyorum...

FAVORİLERİM: CHANEL CHANCE, CALVİN KLEİN EUPHORİA VE LACOSTE POUR HOMME (clasic)

Bunlardan yola çıkarak neler önerebilirsiniz arkadaşlar :)

davidoff cool water denedin mi
ananas, kavun, kuş üzümü, yasemin, nilüfer, şeftali notaları varmış içinde
benim beğendiğim hafif bir kokudur

evet canım haklısın o konuda
keşke daha kalıcı olsa

-chanel-coco mademoiselle- paçuli,portakal,mandalina,gül
-viktor&rolf-flowerbomb- paçuli,çay,orkide
-chanel-allure- vanilya,şeftali, yasemin
-armani code- bal,portakal,yasemin
-cacharel- noa- musk,vanilya,ylang ylang
-Chloe Eau de Parfum Chloe- gül,liçe,şakayık
-Crystal Noir Versace- gardenya,biber,amber,sandal ağacı
-Guilty Gucci-leylak,şeftali,paçuli

canım sana din denediğim bir parfümü tavsiye etmek istiyorum: d&g the one.

bileğime ilk sıktığımda çok baharatlı demiştim, burun kıvırmıştım ama aradan on dakika geçince o kadar güzel bir koku ortaya çıktı ki pişman oldum almadığıma. ilk başındaki baharat hiç kalmadı. koku ne yoğun meyveli ne de çiçeksi oldu. kokladıkça kokladım, çok kadınsı değil ki zaten meyveli parfümler pek kadınsı olmuyor.

tabi bi de bıcır bıcır bir parfüm istersen sexy grafitti'yi öneririm

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bayanlar.Amam ben armani code ve chanel coco mademi hiç beğenmiyorum istediklerim tam anlamıyla bunlar değildi ama yine de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…