How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KIZLAR ÇİÇEK ATMA MÜZİĞİ BULDUM DAMADIN AİLESİ AMANN BAYILMASIN :)

CRAZYBEL

Allah sevsin yeter
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.046
1.445
83
kızlar çiçek atmada hadise prenses şarkısını çalsam ve oynasak kızlarla sarkının sonunda atsam çiçeğği nolur ?
a) damattan kötü bakıs
b) kaynanana bayılır
c) babamdan aslan kızım
d) misafirler ne kendini beğenmiş gelin dedikodusu
e) hiçbişe olmaz
EVETTT CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM BEBİŞLER :)
BUARADA SARKININ SÖZLERİ
Ne zaferinden bahsediyorsun
Savaşla aşkı karıştırmışsın.
Çık o karanlıktan, siperinden
Sen beni hep düşman var saymışsın.

Sen rekabet iste
Ben buna bayılırım,
Kadının gücünü hafife alma.
Erkeklik gururun vardır sanırım
Perişan olup zor durumda kalma.

İstersen bana ukala mukala de,
El üstünde tutulmazsam, hep el kalırım.
Prensesler gibiydim ben baba evinde,
Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım. (x2)***(x2)

:)) canım malatyada yasayan biri olarak sence bişe olmaz mı kendi anneni düşünme genel kaynanaları düşün :)

:)) canım malatyada yasayan biri olarak sence bişe olmaz mı kendi anneni düşünme genel kaynanaları düşün :)

Hayir amac eglenmek falan filan ya kimsenion sarkinin sozune takilacagini dusunmuyorum o yuzden oyle dedim.Haa kaynanan sarki sozlerini biliyorsa o zaman bozulabilir tabiki ama kimsenin oyle bir ortamda sarkinin sozlerine dikkat etmeyecegini dusunuyorum ben..

Hayir amac eglenmek falan filan ya kimsenion sarkinin sozune takilacagini dusunmuyorum o yuzden oyle dedim.Haa kaynanan sarki sozlerini biliyorsa o zaman bozulabilir tabiki ama kimsenin oyle bir ortamda sarkinin sozlerine dikkat etmeyecegini dusunuyorum ben..
haklısın canım çaldırayım ozaman :))

Güzelmiş ama nişanlınıza sorun o ailesinin tepkisini bilir eğlenelim derken iş kötü olmasın :)

ya şimdi kayınvaliden şarkının sözlerini bilmiyorsa bile türkçe biliyorsa o anda anlayacaktır. ha bir de ben olsam düğününüzde ve siz bu şarkıyı çaldırsanız içimden şu geçerdi kızım evlenmişsin daha neyin atarında giderinde tribindesin :)) bence bütün kızlar toplandık gibi kız kıza temalı şarkılar daha sevimli olur. ya da enstrümantal ve temposu giderek yükselen bişi olabilir .

şarkı güzel olabilir, ama bence bir çiçek atma müziği değil ...
düğün sonuna doğru olan bir aktivite oldugu ıcın zaten cok sayıda davetli kalmıyor, çalan şarkının o esnada sözlerine dikkat edilmese de , videoyu düğünden sonra sakin kafayla izlerken bir arıza cıkmasın ? bence şarkı seçiminde eşinize danışın derim :)

Back