kızlar chevrolet kalos arıyorummm

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
ben 2-3 aydır araç arıyorum ilk arabam olacak bu arabayı çok beğendim piyasası çok yok bulunmuyor fazla şu an üretimde de değil ama çok tatlı kızlar yaaa
sizde alınmaya değermi ne dersiniz abs si,hava yastığı vs. standart var bu klasmandaki hb araçlar 14-15 bin civarı ama kaloslar 12-13 arası temiz olarak alınabiliyor sizce alınca satmakta zorlanacağınız ama çok severek alacağınız böyle bi arabayı almak mantıklımı yoksa piyasası iyi olan tututlan farklı markalaramı bakmalıyım :26:

nihayet, yaklaşık 2 sattir nasıl konu açılır diye uğraşıyorum... 20 bin tl yi geçmemek üzere araba tavsiyeleri istyrom... ayrıca kalos alma derim ben, burayı takıp edelim acele etme, bakalım kullanıcılar neler yazıyo..

bende 15 binin üstüne çıkamam zaten araba aşkına düştüm kredi çekip alacam ama kalosu niye alma dedin demicwem çünkü forumlarda çok kötü şeyler söyleniyor hakkında :26: ama mantıklı geliyıor işte off ben ne alabilirim ki

ben giden sene araba ararken kalos görmüştüm tanıdıkta 12000 tl demeside hoşuma gitmişti. bizim kurumun şoförüne söyledim git bak diye, memnun kalmıştım motorundan, ama en olarak çok dar arabaydı, iyiki almamışım. o zamanlar hiç beğenmediğim (bu kadar para o arabaya verilir mi dediğim) getz aldım. çok memnunum... içine ilkkez binen herkes, sınıfına göre oldukça genişmiş diyor. erkeklere bile yakışıyor bence..

Biz de buara araba arıyoruz..ben de kalosları çok beğeniyorum..kalos yada getz..hep ikisinden biri olsun istiyorum..ama ikisi hakkında da iyi şeyler duymadım..gerçi bu benim şoförlük öğreneceğim arabam olacak..buyüzden küçük olsun istiyorum..büyük arabalar korkutuyor beni..kontrol edemiyorum..Bi mitsubishimiz vardı..okadar büyüktüki ne zaman dönsem kıçı çarpmadan otoparka sokabilirim diye düşünmekten panik oluyodum..(gerçi paniğin nedeni yan koltukta oturup anasından araba kullanmayı öğrenerek doğmuş gibi davranan eşimde olabilir
Buyüzden küçük araba istiyorum..ama eşim kalos yada getz beğenmiyor..c3 alalım diyor..ama onlarda çok pahalı..ve eşim iri yarı olduğu için oarabanın içinde komik görünür diye düşünüyorum...ühüüüüü kaldık arabasız..offff

Son düzenleme:

Evet iri yarı erkekler küçük arabalarda çok komik görünüyorlar

bende bir ara kalos düşündüm ama ani bi kararla alfa romeo almıştım ki, alfa romeo nunda çok piyasası yoktur,çoğu kişi iyi hoş ta satamazsın ,parçası pahalı linde kalır dedmişti, ama 2 günde sattım..

palio alacam galiba kızlar babam vazgeçirdi daha doğrusu çevredeki herkes pişman olursun bilmem ne deyince dedim büyüksözü dinleyim

tatlım bız kullandım hemde 2 tane cokta memnunduk kolayda satttık cnm alıcaksan 1.4 motor u al yeter

zamanında aklımdan kalosu geçirmiştim ama piyasası olmadığı için
vazgeçtim aklımda alman arabaları vardı fakat bir tanıdığım bana ilk araban sana az masraf çıkarmalı parçası ucuz oolmalı ve yerli olmalı
dediki çükü yukarda saydıklarımın 2002 ve aşağı modellerini alabiliyordum elimdeki parayla
bende kararımı fiat tan yana kullanıyorum artık punto yada pal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…