Gebeliğe Hazırlık Kızlar cevaplarınızı bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busra0534

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
117
47
13
27
kızlar ben 10 aylık evliyim ve bebek istiyoruz 10 ayda ikitane doktora gittim biri baktı folik asit verdi yolladı ikinci doktora adet düzensizliği için gittim bana biraz kilo ver bana gerek kalmaz dedi kilomu verdim progeston verdi bana o adetimi daha düzensiz etti 2 ayda bi adet görür oldum bekarken böyle degildi sorum şu hamile kalmak için adet düzensizliği engelmi ? Herşeyim normal eşimdede e sıkıntı yok ama olmuyor

Adet düzensizliği varken yumurtlama döngüsünü yakalamak zordur. Hormon tahlilleriniz yapıldı mı?

Evet yapıldı temiz çıktı sadce stres hormonum yüksek çıktı.
Şu durumda hamile kalmadan önce progestan ihtiyacınız Yok gibi görünüyor. Burda forumda da yazan bazı kürler var onları uygulayabilirsiniz. Önce bir rahminiz temizlensin güzelce hazırlansın. Adetiniz de düzenlenir belki sonrasında gün aşırı ilişki ile denemeye devam edersiniz. Aktarda civanperçemi-hayıt otu karışımı sallama çaylar satılıyor içinde 20 adet çıkıyor. Günde 1 adet içiyorsunuz. Adetinizin 3. günü itibarıyla. Bu kürle başlayabilirsiniz. Düzenli ilişkiye rağmen 1 yıl süresince gebe kalamazsanız ileri tetkikler gerekir eşinize de size de

O kürlere bakıp denicem :) teşekkür ederim. Umarım işe yarar ben gene cuma günü doktora görüncem gene adet düzensizligim için bakalım ne dicek. Civanperçemini kullandım lakin fayda göremedim. İçin bıraktım

Adet düzensizliği hormonlarına baktırmak gerektiğine işarettir
1 yılın ardından yumurtlama takibine başlayabilirsin
Eşin de sperm testi yaptırabilir

Umarım aramadan olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…