- 18 Mayıs 2020
- 14
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Pyemsesannesi
Kizlar surekli adetim gecikiyo bu ayda 9 gun gecikti2 gun once yaptim boyle cikti sizce gebelik varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil foto koyucamFoto yok
Bence hamilesin yarin tekrarla sabah ilk idraela eger koyulasirsa saglikli gebelik diyebiliriz aninda ciktigi icin kesin diyorum benimkide boyleydi bak ama koyulastigi icin saglikli oldu bende iki gun ust uste yaptimSizce hamilemiyim
Insallah cok tesekkur ederimBence hamilesin yarin tekrarla sabah ilk idraela eger koyulasirsa saglikli gebelik diyebiliriz aninda ciktigi icin kesin diyorum benimkide boyleydi bak ama koyulastigi icin saglikli oldu bende iki gun ust uste yaptim
Rica ederim ne demek saglıkla hayırlısıyla kucagına al insallahInsallah cok tesekkur ederim
Kan vericem carsamba gunu cikae insallahRica ederim ne demek saglıkla hayırlısıyla kucagına al insallah
Benimde persembe gunu ultrasyonum var kalp atisini dinlerim insallahKan vericem carsamba gunu cikae insallah
Insallah cnm benim duyarsin kalp atisini inslalah bende hamileyimdir ama ikinci bi kez daha test yaptim negatif ciktiBenimde persembe gunu ultrasyonum var kalp atisini dinlerim insallah
Ac karnina yapman gerekiyo sabah ilk idrarda yeniden yapInsallah cnm benim duyarsin kalp atisini inslalah bende hamileyimdir ama ikinci bi kez daha test yaptim negatif cikti
Siz gebelik testinin ilkini bat tan önce mi yoksa gecince mi yaptınız?Ac karnina yapman gerekiyo sabah ilk idrarda yeniden yap
Benim tam 6 gun gecti sonra cikti normalde 4. Gunude yaptim negatifti 7.gun ise tam belliydi ve kanda verdim zatenSiz gebelik testinin ilkini bat tan önce mi yoksa gecince mi yaptınız?
Teşekkür ederimBenim tam 6 gun gecti sonra cikti normalde 4. Gunude yaptim negatifti 7.gun ise tam belliydi ve kanda verdim zaten
Rica.ederim canimTeşekkür ederim