• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çatlatma iğnesinden sonra geç döllenme yaşayan

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
kızlar merhaba

ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.

07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oluyor bayağı normal mi?

şuan 15, gündeyim ve hala adet olmadım. doktor adeti bekleyeceğiz belki geç döllenmedir dedi.

böyle birşey yaşayan var mı?

kızlar merhaba

ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.

07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oluyor bayağı normal mi?

şuan 15, gündeyim ve hala adet olmadım. doktor adeti bekleyeceğiz belki geç döllenmedir dedi.

böyle birşey yaşayan var mı?
Bende 3 mayısta vurdurdum bugün 8.günüm geç döllenme oluyormu bende merak ettim.

Normalde adet günün ne zaman? 15 gün olmuş kan vermedin mi tekrar ?

Bende 3 mayısta vurdurdum bugün 8.günüm geç döllenme oluyormu bende merak ettim.

Normalde adet günün ne zaman? 15 gün olmuş kan vermedin mi tekrar ?
vermedim canım ya ilk başta düşünce insanın moralide kalmıyor.

benim normal adet tarihim 14 mayıs ancak çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmak gerekiyormuş. herkeste olmuş .

vermedim canım ya ilk başta düşünce insanın moralide kalmıyor.

benim normal adet tarihim 14 mayıs ancak çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmak gerekiyormuş. herkeste olmuş .
Bilemedim vallahi 11.günde öğrenen çok bende c.tesi öğrenirim diyodum

bence garanti için 14. günü bekle canım yumurta çatlamasına göre değerin yükselip yükselmediği belliymiş .
Heyecanlıyım bu ay daha bi ümitliyim nerdeyse kesin gözüyle bakıyorum rabbim büyük tabi.bat 18 o günü bekleyeyim diyorum geri dayanamam felan diyorum bende şaştım

Ben iğnenin 17.günü adet oldum iğnenin etkii diger ayda devam eder diyorlar bilginiz varmı acaba
canım benim bildiğim adet düzensizliği olanlarda adeti düzenliyormuş.
yumurtlamana göre geç adet olunabiliyor. 17. günde adet olmuşsun ya sende aşırı bel ağrısı oldu mu ?

Ben iğnenin 17.günü adet oldum iğnenin etkii diger ayda devam eder diyorlar bilginiz varmı acaba
Canım ben 8 nisanda da çatlatma vurdurdum öyle birşey olsaydı 3 mayısta vurdurmazdım yok öyle birşey diyebiliyorum

Back