Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kzlar catlatma ıgnesınden sonra asırı sancı cekıp hamıle kalan ya da bılen varmı
Kzlar catlatma ıgnesınden sonra asırı sancı cekıp hamıle kalan ya da bılen varmı
canım sancıların normal cünkü bi anda büyümüş olan yumurtaaların catlıyo bide birden fazlaysa yumurdaan o zaman şiddeti daha çok artabiliyo korkma sen ilişkiye gir eşinle mümkünse ilişkiden sonra bacaklarını havaya dik ve kalcanı salla sonra belinin altına yastık koy ve hangi tarafta yumurtan varssa (drun büyük bi ihtimal söylemiştir sag veya solda yumurtan var diye) o tarafına dön ve yat uzun süre mümkünse sabah ezanına kadar hiç kalkma
bennnn canım çatlatma iğnesinden 4 5 gün sonra aşırı ağrım oldu doktorda ilişki dedimişti bir hafta boyunca işkence gibiydi o günler ama şu anda 5 aylık hamileyim hem de ikiz ama ben aşılama yaptırdım artık aşılama ile mi hamile kaldım ilşkiyle mi allah bilir inşallah sende hamile kalırsın canım
slm cnm ben yeni katıldım aranıza beş yıllık evliyim başarısız bi aşılama bi tüp bebek var çatlatma iğnesinden sonra benimde sancım oldu ama gebelik olmadı inş. senin olur
hosgeldın canım oncelıkle ben ılk defa oldum ama hayatımda boyle sancı cekmedım yarın konmtrole gıdıcem bakalım artık yumurtamıydı kıst mı ogrenıcez allahım sana da nasıp eder cok zor bır durum ama hersey nasıp allahın bır bıldıgı var elbet:/
slm cnm ben yeni katıldım aranıza beş yıllık evliyim başarısız bi aşılama bi tüp bebek var çatlatma iğnesinden sonra benimde sancım oldu ama gebelik olmadı inş. senin olur
ewet canım öle inan artık ne doktora gidecek nede ilaç kullanacak halim kaldı senin problemin ne canım