Hayır olmadı sizde mi yaptıracaksanız?Merhaba iğneden sonra ağrınız oldu mu
Ben de çatlamadığını düşünüyorum da akıntım olmadı sadece 8. Gün mü ne kasıklarımda ağrı oldu bütün gün sanırım iğnenin vücuda yüklediği hcg etkisi.Hayır olmadı sizde mi yaptıracaksanız?
Doktorunuz kontrole çağırmış ne güzel benim doktor çağırmadıYumurtam doktorun istediği kadar büyümüştü çok beğendi ve hemen çatlama iğnesi olmamı söyledi gidip iğneyi oldum bugün üçüncü gün kontrole çağırdı ama çatlamamış. Cuma günü tekrar gel dedi. Bu şekilde olup yinede çatlayanlar varmış ama çatlamayip kiste dönenler de varmış. İnternette hep 36 saat sonra çatlar yazıyor bu süreden sonra çatlar gibi bir bilgi bulamadım en geç ne zaman çatlayabilir acaba?
Yumurtanız kaç mm idi? Benimde ikinci çatlama iğnem bundan önceki doktor çağırmamiştiDoktorunuz kontrole çağırmış ne güzel benim doktor çağırmadı
Bilmiyorum ki 2 tane büyümüşYumurtanız kaç mm idi? Benimde ikinci çatlama iğnem bundan önceki doktor çağırmamişti
Sizinki kaçYumurtanız kaç mm idi? Benimde ikinci çatlama iğnem bundan önceki doktor çağırmamişti
Ya beni doktor çağırmadı ama çatlamadığını da düşünüyorum akıntım olmadı, ağrım da olmadı, sadece 8.9. Günlerde kasıklarımda ağrı oldu o da hcg etkisidir diye düşünüyorum, nasıl anlayabilirimMerhaba benim başıma geldi, geçen ay yaptırmıştım çatlamamış. Kiste dönüşmüş o da bu ay patladı içe kanama yaptı maalesef. İyiki kontrole gitmişsiniz iğne ile çatlamaz ise mutlaka adetle atılması gerekiyor adetliyken de baktırın
23 mm doktor bir tane büyümüş bende. Ama doktor 23 mm görünce çok sevinmişti hemen çatlama iğnesi yaptır dedi yaptırdım ama çatlamadi işteSizinki kaç
AA Allah korusun size de geçmiş olsun kanama çok mu oldu acaba ?Merhaba benim başıma geldi, geçen ay yaptırmıştım çatlamamış. Kiste dönüşmüş o da bu ay patladı içe kanama yaptı maalesef. İyiki kontrole gitmişsiniz iğne ile çatlamaz ise mutlaka adetle atılması gerekiyor adetliyken de baktırın
ya aslında iğne oldugum ay çok ağrım olmuştu. Herkes iğneden dolayıdır dedi. Bence bu kist oluşumu için bir gösterge olabilir. Net anlamak için kesinlikle adeti bekleyip adetliyken doktora baktırmanızYa beni doktor çağırmadı ama çatlamadığını da düşünüyorum akıntım olmadı, ağrım da olmadı, sadece 8.9. Günlerde kasıklarımda ağrı oldu o da hcg etkisidir diye düşünüyorum, nasıl anlayabilirim
İğneyi olduğum ay yani geçen ay baya olmuştu bu ay daha adet olmadım yarın adet olmam gerekiyor o zaman sizi de güncellerimAA Allah korusun size de geçmiş olsun kanama çok mu oldu acaba ?
İnşallahAnladım inşallah çok kanamaniz olmam benimkide kiste dönmez
Merhaba, dün beklenen adet günümdü ve çok şükür adet oldum. Kanamam parçacıklı ve yogun geliyor inşallah temizlendiği için böyledirAA Allah korusun size de geçmiş olsun kanama çok mu oldu acaba ?
Geçmiş olsun canım inşallah temizlenmiştirMerhaba, dün beklenen adet günümdü ve çok şükür adet oldum. Kanamam parçacıklı ve yogun geliyor inşallah temizlendiği için böyledirayrıca baya bir de agrılı. haber vermek istedim size de
İnşallah canım teşekkürlerGeçmiş olsun canım inşallah temizlenmiştir
Merhaba iğneden sonra ağrınız 2 adet ovitrelle vuruldu bana. Kontrole gittim 3 tane 20 mm yumurta vardı. Hepsi çatlamış. Hiç bir ağrı akıntı falan olmamış çatlarken.yani çatlarken hiç bir şey his etmedim. Geçen sene yumurtam çatlarken belimde kasıkta çok şiddetli ağrılar olmuşdu ama.doktora nedenini sordum diyor tek yumurta olunca ve yumurta büyük olunca acı ola biliyor.