• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çare bulan varsa lütfen yazsın

tsmyye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
14
4
1
29
Hanımlar hanımlar Benim güzel hemcinslerim yıllardır karar vermekte zorlanıyordum ama artık karar verdım senelerce kıllarımdan rahatsız oluyordum lazer epilasyon yaptırmak istiyodum bu ay başladım fakat bikini bölgem de acayip derecede acı hıssettım lazer e gidip te bu soruna çözüm bulan arkadaşlarım varsa lütfen cevap verin çok dua ederim bildiğiniz uyuşturucu bir krem varmı ?

Uyuşturucu kremler var lazer yaptırmadan önce sürebilirsiniz. Yaptırdığınız yerde isterseniz sürebilirler varsa.

Yaklaşık 2senedir epilasyona gidiyorum. Tüyleriniz azaldıkça acı seviyesi de azalacaktır. Ve yavaş yavaş sonucu gördükçe o acının önemi kalmayacak. Neticede en fazla birkaç dakikalık acı ama emin olun sonuca değiyor

isim vermek dogrumu bilmiorum ama emla krem
var lazerde kullanilirmi emin olmamakla birlikte agda vs seceneklerde kullaniliyo

Emla krem felan dıyorlar fakat ben kullanıp kesin sonuç almış tecrübeli kişilerden Öner'i istiyorum tabiki de zorluk olmadan rahatlık olmuyo ama acıyor :)

Sporcuların kullanmış olduğu soğutucu spreylerden de deneyebilirsin. Ama onu da epilasyona başlamadan hemen önce kullanman lazım. Bana epilasyonu yapan arkadaş önermişti

Hanımlar hanımlar Benim güzel hemcinslerim yıllardır karar vermekte zorlanıyordum ama artık karar verdım senelerce kıllarımdan rahatsız oluyordum lazer epilasyon yaptırmak istiyodum bu ay başladım fakat bikini bölgem de acayip derecede acı hıssettım lazer e gidip te bu soruna çözüm bulan arkadaşlarım varsa lütfen cevap verin çok dua ederim bildiğiniz uyuşturucu bir krem varmı ?
Var emla :)

İşte benim de sıkıntım burada başlıyor demek istediğim lazer yaptırmış ve uyuşturucu krem kullanıp sonuç almış arkadaşlardan cevap bekliyorum , bir çok krem var fakat tecrübeli kişilerden bilgi lazım kafama göre eczaneye söyleyip bi ilaç almak istemiyorum

Yaşamış kullanmış biri olarak mı söylüyorsun canım :KK70:
Evet :) ama uzun süreli kullanmadım ben kuzenim ve kardeşim kullandı bayağı bi süre tamamen bitirmesede azaltıyor bide hassas bölge sonuçta yüksek ayarda yapılmaması gerekiyor ki koyulaşma oluyor yoksa

Evet :) ama uzun süreli kullanmadım ben kuzenim ve kardeşim kullandı bayağı bi süre tamamen bitirmesede azaltıyor bide hassas bölge sonuçta yüksek ayarda yapılmaması gerekiyor ki koyulaşma oluyor yoksa
Canııımm çok teşekkür ediyorum :-*

Her insanın acı eşiği farklıdır zaten. Krem her bünyede aynı etkiyi yaratmaz. Kaçınılmaz olan şey az da olsa o acıyı çekmek:KK66:

Bide kuruluk varsada ağrı artıyor canım bilgn olsun ben bunları yaşadığım için paylaşmak istedim ki benim acı direncim yüksektir normalde

Ben ilk alt bacak kısmına lazer yaptırmıştım. Can acisindan terler döktüm. Hâlâ daha öyle bir acı görmedim. Ortalama 8 sene falan önceydi tabii. Ama o bitmez tükenmez tüylerin yerine gelen pürüzsüz bacak hissi her şeye değer. Tamamlamamış olsam da genital bölgeye de yaptırdım. Azalması bile çok faydalı oldu. Kendini kasma. Dayanırsın. Ben krem kullanmadım.

Bide kuruluk varsada ağrı artıyor canım bilgn olsun ben bunları yaşadığım için paylaşmak istedim ki benim acı direncim yüksektir normalde
Canım ağrıyı geçtim bildiğin köz döküyo gibi oldu çok kötüydü bende dayanıklıyımdır aslında ama ağlayacaktım az da olsa uyuşturacak bişeyler arıyorum

Azıcık hıssetmek var çok çok hissetmek var o yüzden bi hal çaresı arayışındayım daha 9 seansım var napayım :KK70:
Tüyler azaldıkça acıda azalacak korkma :) dökülmeye başlayınca rahatlarsın canım ilk seanslar gibi olmaz

Ben ilk alt bacak kısmına lazer yaptırmıştım. Can acisindan terler döktüm. Hâlâ daha öyle bir acı görmedim. Ortalama 8 sene falan önceydi tabii. Ama o bitmez tükenmez tüylerin yerine gelen pürüzsüz bacak hissi her şeye değer. Tamamlamamış olsam da genital bölgeye de yaptırdım. Azalması bile çok faydalı oldu. Kendini kasma. Dayanırsın. Ben krem kullanmadım.
Esmer tenliler de çok acı oluyor dedi zaten yapan kişi normalde beyaz tenliyim fakat bikini bölgem vücuduma göre bi ton daha koyu o yüzden daha çok hıssedıyosun dedi ve ilk olduğu için deri bakalım bir daha ki sefer nasıl olacak

Canım ağrıyı geçtim bildiğin köz döküyo gibi oldu çok kötüydü bende dayanıklıyımdır aslında ama ağlayacaktım az da olsa uyuşturacak bişeyler arıyorum
O zaman ayarı yüksektir sen söyle çok yükseltmesinler bana ilk dönemler öyle yaptılar ses etmedim en son şartel attı az bi araştırdım bide yüksek olduğundan oluyormuş kararma oldu bende koltuk altı ve genitalde kızdım sonra düşürdü yine acıdı ama eskisi gibi değildi tabi bide sen nerden biliyorsun onuda mı öğrendin çok fenasın dedi bana lazeri yapan kız :) hem suçlu hem güçlü

Back