• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar canlarım aklım içim karma karışık oldu :(

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
38
İstanbul
Canlarım şimdi ben türbanlı bi genç kızım 1 ağustosda düğünüm var şimdiden kına kıyafetim hazır gelinliğimide seçmiştim fakat tarih uzadığı için sararma olsaığından olayı beğendiğim gelinlikten vazgeçtim herneyse
dediğim gibi ben türbanlıyım ama gelinlikte hiç bir türban ne canlı gördüklerim nede nettekiler içime sinmiyor sıcaklık duyamıyorum hiç bir modele zaten nişanlımın ve benim ailem düğünde saçımı açık bıraka bileceğimi söylediler bende düşünüyordum ama içimde bir şeyde hiç istemiyor sizden istediğim
türban değilde duvakla bir şey yapabilirmiyim fikirleriniz çok önemli biliyorsunuz şimdi bir resim ekliycem istediğim bu değil ama duvakkla yapılmış bu arada kuaförle görüşmelere mayısta başlıyacağım şimdiden bir fikrim olursa gideceğim yerlerde kendimi iyi ifade ederim kuaförlerin elinde deney unsuru olmak istemiyorum :olmaz:
http://www.turbanliyGELıNLıK FRANSIZ DANTELı BıR AKSıLıK ÇIKMAZSA EĞER

[IMG]http://images.gittigidiyor.com/2274/2009-Model-Aysira-Gelinlik__22741107_0.jpg
MODEL BU RESıM ÇOK NET DEĞıL DAHA CANLI BıR DANTEL BENıMKı PARIL PARIL

CEPKEN OLARAKTA ŞU MODELıN ÖNÜ TAMAMEN KAPLALI YANE 3 DÜĞMELı OLACAK BıTŞı TAM GÖĞUS KISMINDA OLACAK

2990039360101769385rdaXsJ_ph.jpg

YANE FISTIKLARIM BUNA UYGUN BıR ODEL BULMAM GEREKLı boshayallersmileboshayallersmileiz.com/resimler/modern_tesetturlu_duvak.jpg[/IMG]

Son düzenleme:
canım eğer kapalıysan açılma..ben sevmiyorum kapalı olup özel günlerde açılanları.. kapalıysan kapalısın açıksan açık.
konuya gelince:
bence şık bir bone diktir..
üstüne rahibe duvağı yaptır..yerimseniben

bence gayet hoş olur..

canım eğer kapalıysan açılma..ben sevmiyorum kapalı olup özel günlerde açılanları.. kapalıysan kapalısın açıksan açık.
konuya gelince:
bence şık bir bone diktir..
üstüne rahibe duvağı yaptır..yerimseniben

bence gayet hoş olur..

işte canım hiç açmadım saçımı ne biliyim açıcam pişman olucam netice bir sürü resim falan
açmıycam beğenmiycem dediğin gibi şu bone işine bakıcam bide gelinlikcimlede konuşucam gittiğimde bakalım o nası bişe tafsiye eder
off en zormuş bu işler benim gibi rahat biri bile stres yapacak bişe buluyorsa :bbo:

Ayşe hasırcılar diye tesettür gelin başı yapan biri var gözüme takılmıştı internette. baktım şimdi aysekuaför.com değişik tesettür modelleri var bakarsan.

Bence kapalıysan açman doğru değil.

canım rahibe duvak yapabilirsin benim bi arkadasım yapmıstı bak şöle
2561.jpg

CANIM BENİM DUVAKTA BÖYLE OLACAK GELİNLİK FRANSIZ DANTELİ BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA EĞER

2009-Model-Aysira-Gelinlik__22741107_0.jpg

MODEL BU RESİM ÇOK NET DEĞİL DAHA CANLI BİR DANTEL BENİMKİ PARIL PARIL

CEPKEN OLARAKTA ŞU MODELİN ÖNÜ TAMAMEN KAPLALI YANE 3 DÜĞMELİ OLACAK BİTŞİ TAM GÖĞUS KISMINDA OLACAK

2990039360101769385rdaXsJ_ph.jpg

YANE FISTIKLARIM BUNA UYGUN BİR ODEL BULMAM GEREKLİ boshayallersmileboshayallersmile

melek cim istanbuldaymışsın yeşilköyde tesettür fuarı var belki duymuşsundur bi oraya bak derim belk uygun bişiy bulursun

Back