Kızlar canım çok sıkıldı :(

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
Kızlar yine ben evi dün terk ettim babam geldi aldı. Daha öncesinden babamla aram bozuk 10 yaşımdan beri görüşmüyoruz. Yeni barıştım . Evime geliyordu ama dugunume bile gelmediği için affedemedm geldiği zamanda kendimi yakın hissetmiyordum bunu eşimle paylaşıyordum
Bunu anlatmam sebebi dün yaşadıklarım. Eşim geldi annemin evine ilk başta esip gürledi çocuğumu bırakmam diye. Snra babama kızın seni istemiyordu evinde falan dedi sana gelmek istemiyordu dedi haliyle babam çok bozuldu aramızda yeni iyi olmaya başlamıştı çok sinirlendim bildiğiniz bel altı vurmaya çalıştı babam arkamda durmasını die neyseki babam onun yanında belli etmedi yinede savundu bu sefer kızınız istemiyorum çocuğumu sizden alacağım falan diye astı kesti. Başımı koyarım bu yolda size bırakmam dedi. Babamda sıkıysa al götür hadi dedi alamadı tabiki. Babamda sizin işiniz bitti yarın dilekçenizi verin dedi ilk başta atar yaptı eşim açın davayı dedi. Babamda ben açarım bu işi bitiririm sende dilekçe imzala bende boşanmak istiyorum diye çabuk bitsin dedi. Bu sefer eşim ben boşanmak istemiyorum mahkemede de diyeceğim bosanmam diye dedi.
Ben sinirlendim odaya geçtim yatacagim diye. Oturdu kimse konuşmadı gitmek bilmedi kahve istedi annem kahve yok dedi gitsin diye. Yine gitmedi yarım saat snra falan kalktı gitti. Tabi bu tartışmada ettiği küfürler ortaya döküldü tutamadım kendimi söyledim. Ailemden aldığı ödemediği paralarda ortaya döküldü babam açtı para konusunu (30.000 tl annemden,2.000tl babamdan) üzüldüm para konusunun açılmasına oda çok şaşırdı zaten hiç ummazdim başımdan aşağıya kaynar sular döküldü dedi. Kızlar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak görüş almak istedim.

o sana bel altı vurmuş
babanda ona
merak etme babanla arandaki mevzu eskide kaldı
baban ona üzülmemiştir
ama neden boşancan onu anlamadım

çok acımasız ve çirkefmiş eşin bu adamdan kurtulmakla en iyisini yaparsın.

o sana bel altı vurmuş
babanda ona
merak etme babanla arandaki mevzu eskide kaldı
baban ona üzülmemiştir
ama neden boşancan onu anlamadım
Konularimda var küfür hakaret ailesine düşkünlük bir sürü sebep var

Eşinizin babanızın canını yakmak için kızın seni istemiyordu demesi gibi olmuş babanın eşine para konusunu açması.
Herkes herkesi acıtmak için konuşmuş anlaşılan.
Boşanma konusundada hakkınızda hayırlısı olsun ama dilerim böyle herkes birbirini yıpratmaya çalışırken çocuk arada zarar görmez..

Canim senin konunu biliyorum esin sana surekli hakaret ediyordu ve zaten bosanacagim diyodun ama bunun ustunden epey zaman gecti , siz tekrar mi barismistiniz o konudan sonra , valla iyi durmussun simdiye kadar.
Genelde boyle asan kesen tipler bi bok yapamaz hic korkma.

Konularimda var küfür hakaret ailesine düşkünlük bir sürü sebep var
Canım baktım ama sanırım aşırı derecede şiddet eğilim gösteriyor
sen bizden daha iyi tanırsın şans vermişşsin galibaa
o değerlendirememiş
ama çıktıysan dönme sakın daha beteriyle karşılaşırsın
masumada yazık ufak mı bebiş

Evet beni kötü yapmaya calisti
dimdik ayakta dur canım
dediğim dedik adama hakimiet kurup sindirmeyee çalışmış
acayip pişman olacak yaptıklarına
ama attığın her adım kararlı olsun
dağ gibi aileni yıkma sonra bulamassın
hayırlısı ne ise o olsun
allah kolaylık versin canım

2.5 yaşında. Çok şans verdim degismedi

çok şanslısın aslında. sapasağlam arkanda duran ailen var.
seni bu adama köle ol diye yetiştirmediler. biran önce kurtul. yavruna bu kötü günleri unuttu.
çok boşboğazlık yapmış..

ben anlamadım babanızın yanında mısınız, eşinizin mi? siz babanıza sığınıp eşinizin üstüne göndermişsiniz şimdi babanız mı hatalı oldu ki?
babanız cok iyi yapmış da siz bu kadar olaya geçip nasıl uyuyabiliyorsunuz ve o eş sizin suratınıza dönüp ''baban para konusunu açınca cok utandım'' diyebiliyor? utanması gereken onca sey varken?? konuyu anlamadım galiba

2.5 yaşında. Çok şans verdim degismedi
O zaman silkelen canım
at bu yükü üstünden kimse
senden değerli değil yaşamana bak
allah bağışlasın yavrunu ona yeni güzel kaliteli yaşam kur
inşş dilediğin gibi olur herşey

artık olay okadar çok büyümüşki boşanmaktan başka çare kalmamış gibi görünüyor...

çok şanslısın aslında. sapasağlam arkanda duran ailen var.
seni bu adama köle ol diye yetiştirmediler. biran önce kurtul. yavruna bu kötü günleri unuttu.
çok boşboğazlık yapmış..
Evet babam dedi sana bu kızı sana eziyet et die mi verdik die sen bizim yuvamizi yikiyorsun diyor

Barismistim bir şans daha vereyim diye olmadı yine

Ben babamı doldurmadim sadece evi terkedip annemin evine geldim babamla annem ayrı. Babamda eşimle kavga etti kimseyi suclamadim moralim bozuk diye yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…