Yani bazen çıkmayabilir kan testi ver benceKızlar herkese merhaba adetiminden 4 gün geçti ve adet günü yaptığım test negatifti sonradan pozitife dönme ihtimali var mi çünkü ilk defa bu kadar gecikti ve şüphelendim açıkçası adet günü sanki adet olucakmışım gibi ağrı oldu kasıklarımda ama sonra geçti Şuan da herhangi bir ağrı yok belirtiler olmadan hamile olduğunu öğrenenler var mı
Aynı şeyi yaşıyoruz canım ben yarın kan vermeye gideceğim bat günü kasık ağrım çok oldu tam dedim regl oluyorum ama olmadım akıntım çok bide testler negatif hepKızlar herkese merhaba adetiminden 4 gün geçti ve adet günü yaptığım test negatifti sonradan pozitife dönme ihtimali var mi çünkü ilk defa bu kadar gecikti ve şüphelendim açıkçası adet günü sanki adet olucakmışım gibi ağrı oldu kasıklarımda ama sonra geçti Şuan da herhangi bir ağrı yok belirtiler olmadan hamile olduğunu öğrenenler var mı
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah Allah bizim kalbimize göre verir ben Fransa’da yaşıyorum böyle bir testle yaptım adetten bir gün geçmesi gerekiyormuş ben adet günü yapmıştım bilmiyorum kan da negatif çıkarsa üzülmek istemiyorum artıkYani bazen çıkmayabilir kan testi ver bence
Geç döllenme olmuşta olabilir ama keset testler adet gecikince oluyor bende adetimi bekliyorum tabi inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırım inşallah yaa sende benim üc kaybim var o yüzden tedirginlik var
Geç döllenme olabilir kan verin en azından rahat edersiniz
Evet benimde akıntım var akıntım olduğumda heh tamam oldu diyorum kan geldi ama bakıyorum akıntı geliyor anlamadım bir şey beyaz renkliAynı şeyi yaşıyoruz canım ben yarın kan vermeye gideceğim bat günü kasık ağrım çok oldu tam dedim regl oluyorum ama olmadım akıntım çok bide testler negatif hep
Bı fotosuna at istersen bakalım belki silik çıkmıştır içini acipda bakabilirsin geç döllenmeyse.cok.silik.cikmistir.tabi ilk beş dakikada çıkması gerek diye biliyorum amaÇok geçmiş olsun canım benim inşallah Allah bizim kalbimize göre verir ben Fransa’da yaşıyorum böyle bir testle yaptım adetten bir gün geçmesi gerekiyormuş ben adet günü yapmıştım bilmiyorum kan da negatif çıkarsa üzülmek istemiyorum artık
Ahhaha ben de öyle diyorum valla yoğun geliyor bende bideEvet benimde akıntım var akıntım olduğumda heh tamam oldu diyorum kan geldi ama bakıyorum akıntı geliyor anlamadım bir şey beyaz renkli
Çöpe attım valla baktım göremedim bir şeyBı fotosuna at istersen bakalım belki silik çıkmıştır içini acipda bakabilirsin geç döllenmeyse.cok.silik.cikmistir.tabi ilk beş dakikada çıkması gerek diye biliyorum ama
Nolucak bilmiyorum artıkAhhaha ben de öyle diyorum valla yoğun geliyor bende bide
Test yapmaya korkar oldumAhhaha ben de öyle diyorum valla yoğun geliyor bende bide
Yarın öğrendiğim zaman sana da haber veririm canımNolucak bilmiyorum artık
Bu ay olmazsa diğer ay olur takma canım benimTest yapmaya korkar oldum
Tamam canım bekliyorum mutlaka ona göre ben de yaparım belki cesaretlenip ahahahYarın öğrendiğim zaman sana da haber veririm canım
Çok sagol canım isteyen herkesin olur inşallahBu ay olmazsa diğer ay olur takma canım benim
İnşallah canımÇok sagol canım isteyen herkesin olur inşallahKeşke takmazsam ama nerde
Kızlar böyle hamile kalanlar varsa bir bilgisi olanlar varsa yazabilir mi başkaKızlar herkese merhaba adetiminden 4 gün geçti ve adet günü yaptığım test negatifti sonradan pozitife dönme ihtimali var mi çünkü ilk defa bu kadar gecikti ve şüphelendim açıkçası adet günü sanki adet olucakmışım gibi ağrı oldu kasıklarımda ama sonra geçti Şuan da herhangi bir ağrı yok belirtiler olmadan hamile olduğunu öğrenenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?