- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
aslında model güzel ama en güzel gününüzden biri olduğu için hoplayıp zıplıcaksınız ve terlerseniz o güzelim saçlar çok kötü olur yani bu benim şahsi fikrim o yüzden hiç bi düğünde yakınım olmayanlar hariç saçlarımı açık bırakmam çünkü sonra terden çok kötü oluyolar
Canm bnde kınamda önce gelinlik giyip sonra bindallı giyicem bnce maşa yaptr cnku bindallıda tacıydı tokasıydı acık sac daha guzl oluyo
uzun ya hani boyu gözüksün demiştim bide sacım dümdüzdür hemen salıyor kendınınikahta zaten topuz yaptıracagım buda boyle salık dedım ama tabı emın degılım saol fikrin için:)
maşa evet ama bukle maşa sevıyorum bazen maşayı dagıtıyorlar ya hoşuma gtmıyor bende salık saç düşünüyorum işte karar veremedım:)saolll
aminnn :) saoll guzel dıleklerın ıcınnn :)benim saçlarımda sizinki kadardı ve salıktı saçlarım ama saatlerce makinada kalmıştım tam yaz günü olmuştu ve bir teli bile salmamıştı.güzel tercih allah sineriyle olmasını nasip etsin.
sende bendensin benimde saçlarım dümdüzdür ve o dalgalar daha salona gidene kadar bozulur helede işin içine oynama zıplama ter girince sanki evde toplamışımda uzun süre toplu kaldığı için dalga oldu zanneder :) dağınık topuz yaptırabilirsin mesela ama açık saç zor olur şimdiden hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer kına gecen :)
canm çokta sade olmasın bnce hem bak büyükk kına yapcakmıssın ama gene de sen bilirsin. düğün olacak mı yoksa sadece nikah mı
benim saçlarım düz değil dalgalı ve incce telli.aminnn :) saol güzel dileklerin için :) çok ter olacağını sanmıyorum nisanın ilk haftası havalar cokta sıcak olmaz ama koşusturma olacagı kesin :)
düz saçın zorlugu çokk hem güzel hem zor:)
benim saçlarım düz değil dalgalı ve incce telli.
nisanda olacaksa bişi olmaz iş kuaföründe bitiyor canım
bu tarz saç modeli her şekle girer sen yine böyle sal saçlarını ama biraz farklı yapmasını söyleyebilirsin.
cok kabarık yaptırırsanız hoş durmaz zaten canım.mesela yüz hatlarım cok kucuk degıl bıraz uzun gibi ustten kabarık bir krep dusunmuyorum mesela hafif kabartı
kına düğün gibi 1 hafta sonrada nikah ve evime :) allahın izniyle
kınamız büyük düğün gibi olacak saçımda bu boyda hemen hemen ama rengi altın kumral
resimdeki modeli ve aksesuarı düşünüyorum gelınlık gıyecegım sonrada bındallı fıkırlerınıze ıhtıyacım var çok mu sade bir model
:)
saç rengimde bu
[/QU
gayet hoş ve şık canım bindallıyla falan gayet guzel durur saçlarında maşaya uygun zaten güzel durucağına eminim
kınamız büyük düğün gibi olacak saçımda bu boyda hemen hemen ama rengi altın kumral
resimdeki modeli ve aksesuarı düşünüyorum gelınlık gıyecegım sonrada bındallı fıkırlerınıze ıhtıyacım var çok mu sade bir model
:)
saç rengimde bu
[/QU
gayet hoş ve şık canım bindallıyla falan gayet guzel durur saçlarında maşaya uygun zaten güzel durucağına eminim
çok tesekkurler canımmmcım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?