Kizlar ya sabahtan beri agzim kulaklarimda geziyorum.Ilk defa gordum bugun bebisimi.Cok guzel bir duyguymus yaaa.Nasilda kalbi pit pit atiyo nasilda yan gelmis yatiyo valla cok duygulandim.Hele esimi gorucektiniz gozlerini portletmis bakiyo aa bu surasi dimi doktor hanim burasi surasi dimi birakmki kadin desin sırnaşık şey Hersey normal gorunuyo dedi.Ve kanimi aldilar.Normalde burda pek kimse yaptirmiyo ikili testi ama esimle karar verdik yaptirmaya.Sonuclar haftaya carsamba cikiyo.Ay bu hamilelik hep gun saymayla geciyo simdi sonuclar icin gun say.Bu arada cok cekiniyordum yabanci insanlar yabanci doktor nasil olucak dedim cok tedirgin gittim ama o kadar sicak ilgi vardiki inanin evimi aratmadi.Hepsine tesekkur ettim bol bol.Simdi icim cok rahat hem bebesim iyi gorunuyo hem hastane yeni yapilmis cok luks hemde doktorum cok iyi ve ilgi alaka super.Artik kafama takmam birsey.Ha tabi su sonuclar cikana kadar.Bu mutlu gunumu sizlerle paylasmak istedim.Simdi durup durup bebisimin resimlerine bakiyorum.Oyle sirinki yaaaaaaaa :dance: Doktor oksur dedi oksurdum birde baktikki bebiste hopluyo ayaklarini zor yakaladik rahat durmuyo anasi gibi.Haftaya da sonuclar iyi cikarsa degmeyin keyfime insallah Allahim bebesim saglikli olsunn.Bu arada Allah isteyen herkese versin cok guzel bir duyguymus valla simdi bile agliyorum cok duygulandim ya simdi ben annemi olcammm senağlama