Kizlar Buyuk Bulusma Gerceklesti Bebisimi Gordummmmmm

E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar ya sabahtan beri agzim kulaklarimda geziyorum.Ilk defa gordum bugun bebisimi.Cok guzel bir duyguymus yaaa.Nasilda kalbi pit pit atiyo nasilda yan gelmis yatiyo valla cok duygulandim.Hele esimi gorucektiniz gozlerini portletmis bakiyo aa bu surasi dimi doktor hanim burasi surasi dimi birakmki kadin desin sırnaşık şey Hersey normal gorunuyo dedi.Ve kanimi aldilar.Normalde burda pek kimse yaptirmiyo ikili testi ama esimle karar verdik yaptirmaya.Sonuclar haftaya carsamba cikiyo.Ay bu hamilelik hep gun saymayla geciyo simdi sonuclar icin gun say.Bu arada cok cekiniyordum yabanci insanlar yabanci doktor nasil olucak dedim cok tedirgin gittim ama o kadar sicak ilgi vardiki inanin evimi aratmadi.Hepsine tesekkur ettim bol bol.Simdi icim cok rahat hem bebesim iyi gorunuyo hem hastane yeni yapilmis cok luks hemde doktorum cok iyi ve ilgi alaka super.Artik kafama takmam birsey.Ha tabi su sonuclar cikana kadar.Bu mutlu gunumu sizlerle paylasmak istedim.Simdi durup durup bebisimin resimlerine bakiyorum.Oyle sirinki yaaaaaaaa :dance: Doktor oksur dedi oksurdum birde baktikki bebiste hopluyo ayaklarini zor yakaladik rahat durmuyo anasi gibi.Haftaya da sonuclar iyi cikarsa degmeyin keyfime insallah Allahim bebesim saglikli olsunn.Bu arada Allah isteyen herkese versin cok guzel bir duyguymus valla simdi bile agliyorum cok duygulandim ya simdi ben annemi olcammm senağlama

gözün aydın canım cok sevindim yaaa:))) hersey gönlünce olsun umarım hep mutlu olursun allah olmayanlarada nasip etsin nekarlık hamilesin?

Sagol canim aminnnnnn insalalh herkese versin Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin.Daha 12 haftalik teyzesi :)

Ha bu arada malesef vajinal ultrason oldu ilk oldugu icin kadin mecbur tuttu.Ama daha iyi oldu cunku daha net gorduk bebegi.Hemde alistim ilerki durumlarda zor olmaz artik eninde sonunda olucakti.Bu arada vajinal ultrason hic acitmiyo korkmayin kizlar..

annişim canım hayırlı olsun ya çok sevindim darısı başımıza ben de çalışmalara başladım bu ay olacak hayırlısıyla!!!!!

Sagol canim inan o an dedim Allahim olmayanlarada ver tatsinlar bu duyguyu hep duaciyim valla yani kendimin olduda ceileyim kenara yok anca beraber kanca beraber hadi sizde bos durmayin ama sadece duayla olmaz sırnaşık şey

ne güzel yaa cok merak ediyorum bebeğin kalp atışlarını hissediyomusunuz yani doktora gitmedende hissedebildinmi allah herkeze nasip etsin inşallah

Yok canim ozel ultrason aletinde duyabiliyorsun ama sanirim buyudukce stetoskoplada duyabilirsin doktorlarin sirtimizi dinledigi aletle yani.Henuz hissetmiyorum sanirim daha 4 haftam var hissetmem icin tekmelerini.Kalp atislarini esim duyunca telasa kapildi yazik bilmiyo doktor cok normal dedi.Ama nasil hizli atiyo varya bizim kalbimiz halt yemis yaninda o kadar hizli.Birde ultrasondada kalbinin hareketinide goruyorsun.Pit pit atiyo goruyorsun.Valla Allahin en buyuk mucizelerinden cok etkilendim.Ayaklarida minicik valla az daha ultrason makinesine girecektim.Vajinal ultrasondan korkan ben hic onu hissetmedim bile.Allahim sen su mubarek gunlerde dua eden bebek isteyen herkese bebek ver Allahimm.Dua edinde ikili testin sonuclarida guzel ciksin o zaman tam bayram olucak benim icin...

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım .korkma test sonucund iyi çıkcak inşi.....herhalde cinsiyetini göremedi dr aslında bi ihtimal belliolur

hadi rahatlamışındır artık.şimdi sonuçları bekle .sonra cinsiyet için bekle böle geçiyo zati hamilelikkkkkk

Murgizcim cok sagol canim.Amin insallah hep beraber.Cinsiyeti daha belli olmadi canim.Bakalim onun icinde gun sayacam :))

Cok sagol laluzcum darisi basina insallah.

Ya egemen bacim hic sorma haftaya test sonuclarini bekle sonra ikinci randevu araligin 3 unde onu bekle cinsiyeti belli olucak o zaman onu bekle.Of of bekle anam bekle gececekmi bu gunler yaf :))

Nurahmet hadi bacim goriyim sizi valla bu ay mujde istiyom ben anlamam.Darisi basina canim insallahhh

X